Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP
EVENIMENTE
Foto/Evenimente 1-10 (din 54) Pagini: 1 2 3 4 5 6
Rapa Rosie 5 Mai 2016

Fun To Fly, Rapa Rosie Sebes, editia a 15-a, 5 - 8 Mai 2016.
A fost frumos, ca in fiecare an de altfel si cu siguranta vom reveni cu mare placere la anul. Am avut parte si de ploaie dar si de vreme buna pentru zbor, modele frumoase de toate categoriile si multe discutii cu prieteni dragi, asteptand sa treaca ploaia... :)
Multumim organizatorilor, in mod special lui Ovidiu Bora si Babos Andras !! Sa ne revedem sanatosi si la urmatoarea editie!

Fun To Fly Concurs Aeromodele 1 August 2015

Micii modelisti de la Club au lasat o impresie foarte frumoasa la primul concurs de aeromodele, fiind rasplatiti cu ropote de aplauze,
trofee pentru primele locuri si diplome de participare pentru toti concurentii.
Nu au lipsit emotiile dar nici dorinta de a fi cel mai bun, iar placerea de a concura se putea citi usor pe chipurile lor.
Felicitari tuturor participantilor, si in special premiantilor! Au fost momente de concentrare dar si de distractie si relaxare alaturi de voi.
Succes pe mai departe!!

Expo MODELISM Cluj

Expo MODELISM s-a desfasurat la Cluj in perioada 8 - 9 Noiembrie 2014 la hipermarketul CORA. A fost un eveniment dedicat copiilor si parintilor, prin intermediul caruia organizatorul Asociatia Parinte InFloresti si partenerii sai Asociatia Romana de Aeromodelism (ARA) isi propun sa promoveze modelismul ca si sport, oferind astfel o alternativa copiilor, pentru petrecerea timpului liber in mod recreativ si educativ. SIERRA a fost prezenta cu expozitie de aeromodele si a sponsorizat acest eveniment cu 50 de modele pentru zbor liber. Multumim lui Laura si Andras Babos pentru ca au facut posibil sa petrecem doua zile minunate alaturi de copii frumosi, talentati si dornici sa invete despre toate ramurile modelismului! Felicitari!!

INTERNET & MOBILE WORLD 2014

Sierra a participat la editia din acest an de la INTERNET & MOBILE WORLD 2014, desfasurata in data de 8 - 9 Octombrie 2014, cu multicoptere de la furnizorul nostru DJI INNOVATIONS. Am avut multe discutii interesante cu multe persoane si firme interesate de acest domeniu de activitate - fotografie si filmare aeriana. http://sierra.ro/Multicoptere-DJI-Innovations-c490c.html

Concurs de automodele

Cultural September Fest Botosani - Concurs de automodele, 14 Septembrie 2014. Sierra, a organizat un concurs demonstratie de automodele 1:10 si 1:8 cu motor electric si termic, cu participare interjudeteana. Multumim pentru participare Domnilor Profesori de la Palatul Copiilor din Vaslui, Bicaz, Campulung Moldovenesc, Suceava si Harlau.

Campionatul National de Navomodele 2014

Campionatul National de Navomodele a debarcat pentru prima data la Falticeni, competitie dedicata barcilor de curse radiocomandate.
Evenimentul sportiv, organizat CSTA (Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative) Suceava si Federatia Romana de Modelism, in parteneriat cu Primaria Municipiului Falticeni, a avut loc la baza nautica de antrenament Nada Florilor Falticeni, Suceava.
Concursul a fost structurat pe cinci clase de modele si doua grupe de participanți: juniori si seniori. Au participat cluburi sportive din tara, reprezentate de sportivi din Bucuresti, Craiova, Galati, Medgidia si Suceava.

Rapa Rosie 1 Mai 2014

Intalnire Fun Fly, Rapa Rosie, Sebes - Alba Iulia, editia a-13 a, 1 - 4 Mai 2014. A fost frumos, ca in fiecare an dealtfel. Am avut parte si de ploaie dar si de vreme buna pentru zbor si modele frumoase de toate categoriile. S-au zburat din toate, planoare, avioane si multe elicoptere. Cristi Matica din Arad ne-a incantat ca de fiecare data cu spectacolele oferite de el. Cativa curajosi au zburat si noaptea cu modele marcate cu LED-uri. A fost frumos si cu siguranta vom reveni cu mare placere la anul. Multumim organizatorilor, in special lui Ovidiu Bora. Sa ne revedem cu bine si la urmatoarea editie.

RC AIR SHOW Brasov 2013

Intalnire modelistica traditionala RC AIR SHOW editia a X-a, organizata de Hobby Construct in perioada 19-21 Iulie 2013. Anul acesta sa desfasurat in locul mult agreat de noi, unde a inceput aceasta poveste la Aerodromul Sportiv Iosif Silimon din Sanpetru, Brasov. Participantii au avut parte de vreme buna, mult zbor, modele frumoase, prieteni dragi si bineinteles traditionalul gulas. Organizarea a fost excelenta iar pentru asta multumim organizatorilor, in special lui Zoltan Giro Csabai, Giro-Csabai Csilla si FlyPol Aerogrup! A fost o editie reusita, cea mai buna de pana acum, sa ne vedem cu bine si la urmatoarea editie!!

Rapa Rosie 27 Aprilie 2013

Intalnire Fun Fly, Rapa Rosie, Sebes - Alba Iulia, editia a-12 a, 25 Aprilie - 28 Aprilie 2013. A fost o intalnire superba, la fel de frumoasa ca si editiile trecute, vreme numai buna de zburat, vant la panta, pista tunsa, modele deosebite de toate marimile, crashuri destule, premii, reportaje, prieteni minunati, fasolea la ceaun o nebunie, gratare si un peisaj superb!!! Organizare excelenta, participare de exceptie cu multa voie buna. Sa ne auzim cu bine si la anu'! Felicitari organizatorilor, special lui BIG!

Iasi 14 Iulie 2012

Formula ICAR - Competitie pentru Planoare RC, desfasurata la Iasi pe terenul de zbor al Aeroclubului "Al.Matei" in data de 14 Iulie 2012. Fiind prima editie, au fost putini participanti la concurs insa speram ca la editiile viitoare vom fi prezenti intr-un numar mai mare. Am avut parte de mult soare dar si de vant pentru termica, discutii tehnice, voie buna, pizza si bineinteles diplome si premii. Multumim d-lui. prof. Ciurariu si d-lui Iulian Macovei pentru organizare si dorim pentru urmatoarele competitii cat mai multi participanti.

Foto/Evenimente 1-10 (din 54) Pagini: 1 2 3 4 5 6
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului