Produse
TOP

Despre Sierra

Sierra Modellsport este o companie infiintata in anul 1997. In Ianuarie 2001 activitatea de baza a devenit modelismul (comercializare, servicii si productie) intr-o perioada in care piata era marcata de o acuta lipsa de articole de profil, dupa aproape 10 ani de zile in care modelismul a fost tratat cu prea mare indiferenta in Romania.

Pentru ca firma nou infiintata sa poata deveni un real sprijin pentru activitatea tuturor modelistilor din Romania am dorit sa realizam un parteneriat strategic cu una din cele mai mari firme de modelism din Germania – Robbe Modellsport. Ca urmare a vizitei efectuate la Robbe am putut stabili liniile principale de actiune si strategia pe termen mediu. Parteneriatul infiintat atunci a dat roade iar robbe, companie care poate privi in urma la mai mult de 60 ani de activitate in domeniu, este si astazi principalul nostru furnizor pentru produse originale si de inalta calitate.

In perioada urmatoare, inceperea efectiva a activitatii a fost pregatita timp de sase luni, inclusiv prin editarea completa si tiparirea primului Catalog de Modelism tiparit in limba romana in Romania. La realizarea acestei lucrari, in special la traducerea descrierii produselor din limba engleza, au lucrat cu multa daruire si profesionalism dl.inginer Marius Conu secretar general la Federatia Romana de Modelism Bucuresti si dl.inginer Iulian Macovei din Botosani, carora le multumim si pe aceasta cale pentru efortul sustinut depus pentru finalizarea lucrarii.

Au urmat imediat primele importuri si deschiderea oficiala a magazinului nostru pe 28 Aprilie 2002, la care au participat multi modelisti pasionati din toate colturile tarii. Invitat special a fost dl. Walter Born, din Germania, care a facut demonstratii de zbor cu aeromodel si elicopter radiocomandat. O frumoasa demonstratie de zbor cu aeromodel captiv ne-a oferit si dl. Giro Zoltan din Brasov.

Prima intalnire Fun-Fly a modelistilor din Romania, a fost organizata la data de 1 Mai 2002, in minunatul cadru natural oferit de rezervatia geologica de la Rapa Rosie (Sebes, jud Alba) ca initiativa a dl. Walter Born, Ovidiu Bora si Sierra. Aceasta prima intalnire a declansat organizarea in anii urmatori a multor alte intalniri Fun-Fly, organizate in diferite locuri din tara.

Sfarsitul anului 2002 pana la sfarsitul anului 2005 marcheaza o perioada in care, pe langa activitatea de vanzari, am desfasurat o sustinuta activitate de productie in serie de aeromodele si accesorii pentru export in Germania, in parteneriat cu firma AVIRA GmbH condusa de dl. Walter Born. In acea perioada, multe din modelele concepute pentru export au devenit vedete la moda si pe piata din Romania. Gratie in special calitatilor de zbor, aceste modele au fost bine primite de foarte multi dintre pasionatii de modelism din Romania.

In anul 2003 s-a impus prezenta noastra pe web, si a fost realizat site-ul www.sierra.ro care treptat a devenit o referinta pentru modul in care furnizam informatii clientilor nostri. In 2007 web site-ul companiei a beneficiat de o schimbare completa de design si tehnologie si de schimbari structurale care sunt in avantajul clientilor nostri.

Dupa anul 2005 si pana in prezent, in paralel cu o diminuare a productiei, ca rezultat a unei batalii care, din pacate, a fost castigata de producatorii din China, am intensificat activitatea de servicii si vanzari catre pasionatii de modelism din Romania.

Martie 2009 reprezinta momentul schimbarii geografice si calitative a locului in care ne desfasuram activitatea. Toate compartimentele firmei (depozit, service, microproductie, contabilitate) vor functiona de acum incolo intr-o singura locatie, cu suprafata mai mare pentru o mai buna colaborare intre compartimentele firmei si o mai buna deservire a clientilor nostri.Vorbim astazi despre o companie matura, cu o activitate ce pune in mijlocul preocuparilor sale grija fata de satisfacerea dorintelor tuturor pasionatilor de modelism. Cea mai mare multumire pentru noi a fost si va fi atunci cand clientii nostri revin pentru a ne solicita noi servicii. Suntem o echipa care doreste mereu sa se autodepaseasca, sa faca diferenta prin profesionalism, dinamism, competenta si seriozitate. Imbunatatirea continua a performantelor firmei noastre este un obiectiv permanent pentru noi, avand drept unic scop satisfactia clientilor nostri.

Denumirea firmei: SIERRA MODELLSPORT SRL
Nr Registrul Comertului: J07/ 336/ 1997
Cod Unic Inregistrare: RO9871814
Capital Social: 46000 lei

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.