Produse
TOP

Rindea electrica AH 80

Cod P27044
Pret: 1446.80 Lei
Stoc zero
Cumpara

Rindea electrica AH 80

Cea mai mica si mai fina din lume !
 
Structura de sustinere este realizata din piese din duraluminiu prelucrate cu masini CNC.
Aceste atribubute sunt esentiale in obtinerea de suprafete drepte si fine atat in lemn de esenta tare sau moale si cel mai important cu vibratii cat mai mici.
 
Jumatatea din partea dreapta a mesei este reglabila cu un surub si permite reglarea adancimii de rindeluire intre 0 si 0.8mm. 
 
Centrul masinii:
Cu dimensiuni rezonabile, sistem pe rulmenti si lame de schimb din otel HSS. Motor silentios de curent continuu, transmisia facandu-se cu ajutorul unei curele dintate.
Rindeaua electrica dispune de un sistem de protectie al lamelor pentru evitarea accidentelor, de asemenea intrerupatorul principal cu buton de oprire de urgenta si protectie pentru pornirea accidentala.
 
Date tehnice:
Alimentare: 2240 - 240V 50/60Hz
Suprafate mesei: 400x800mm
Latimea maxima de rindeluire: 80 mm
Adancimea mazima de taiere a lamelor: 0.8 mm
Viteza lamelor: 6000 rpm
Greutatea aproximativa: 5.5 kg
Clasa de izolatie I
 
Accesorii pentru acest produs (nu sunt incluse in kit):
- Cutite de schimb pentru rindeaua electrica AH 80 (2 buc) - cod P27046

Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.

 

  

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.