Produse
TOP

Placa lemn tei 1 x 100 x 1000 mm

Cod S10BAS011
Pret: 20.50 Lei
In stoc
Cumpara

Placa lemn tei 1 x 100 x 1000 mm

Lemnul de tei este moale si usor de prelucrat. El are foarte putine fibre tari si are densitatea medie de 560 kg pe metru cub.
In perioada Vikingilor, a fost adesea folosit pentru construirea de scuturi. Este un lemn des folosit pentru machete si sculpturi sofisticate. Mai ales in Germania, a fost lemnul clasic pentru sculptura din Evul Mediu incoace si este materialul pentru piese de altar elaborate de Veit Stoss, Tilman Riemenschneider si altii. Avand o granulatie fina si fiind relativ usor este unul din materialele cele mai utilizate si in ziua de azi, in ciuda concurentei pe care o are din partea materialelor sintetice moderne.
 
Lemnul de tei mai este folosit si pentru fabricarea de instrumente acustice (chitare sau instrumente de suflat) gratie rezonantei si stabilitatii sale in special la fecventele medii si inalte. 
 
Este, de asemenea, lemnul ales pentru jaluzele si obloane. Jaluzele din lemn natur sunt adesea fabricate din acest lemn usor, dar puternic si stabil, care este foarte potrivit pentru finisaje naturale si colorate.
 
In modelism si machete pentru arhitectura numai imaginatia poate limita posibilitatile sale de utilizare.

Dimensiune placa: 100 x 1000 mm
Grosime placa: 1 mm
1 buc

 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam