Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
Navomodele
Automodele
Vehicule electrice
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Servomecanisme
Regulatoare pt motoare electrice
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Adezivi
   Diverse
TOP

PRIMARIE Kit (194 piese) Expert

Cod SW014
Kituri de construit Machete constructii din lemn PRIMARIE Kit (194 piese) Expert
Pret: 87.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

PRIMARIE Kit (194 piese) Expert

Setul de constructie pe care il aveti reprezinta unul dintre mai multe tipuri de structuri traditionale ale satului. Lemnul, materialul de constructie preferat al stramosilor nostri, era disponibil pentru aproape toata lumea.
Acest material a permis construirea a numeroase structuri frumoase de lemn in toata Europa. Marimea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflectau prosperitatea și gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale, ci si pentru cladiri agricole, biserici, bresle si alte structuri din satele traditionale. Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, a fost folosită pentru constructia de pivnite si fundatii pentru constructii. Intre fermieri erau multi tamplari priceputi, care puteau construi peretii, ferestrele, usile si mobilierul. Acoperisul era în mod traditional acoperit cu sindrila din lemn. Constructia de case din lemn a devenit in cele din urma standardizata, permitand producerea eficienta a componentelor individuale ale caselor, cum ar fi usile si ferestrele de catre mesteri specializati.
Cand construiesti proiectul, vei trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii tai. Seturile de constructie disponibile in aceasta serie va vor permite sa re-creati un sat traditional european care contine toate cladirile importante si necesare pentru functionarea unei asezari umane.

Kit de constructie la scara pentru o contructie traditionala din busteni de lemn. Kit-ul contine in intregime piese din lemn de lungimi diferite, partile necesare pentru acoperis, ferestre, usi si alte componente. 

Seturile variaza in functie de marimea lor si contin pana la 300 de piese din lemn cu sectiunea de 9 x 9 mm (executate cu precizie si finisate). De asemeni, functie de tipul constructiei in kit se livreaza frontoane, acoperisuri, baze realizate din placaj, usi si ferestre, chiar si folie care reprezinta sticla. Pe suprafetele de acoperis se lipeste hartie imprimata sau constructorii avansati pot monta dranita confectionata din fasii de mahon, abachi, nuc sau molid.

Setul contine si un material folosit pentru a simboliza iarba precum si smirghel care permite realizarea de mici ajustari.

Piesele individuale din lemn se asambleaza prin lipire cu orice adeziv pentru lemn: Hobby Glue, Aracet sau Superglue (cianoacrilat).


Instructiunile sunt clar structurate cu pictograme si poze, pentru a usura constructia.

 
Istoricul cladirii
Primaria este una din constructiile pe care le regasim in fiecare din satele traditionale. Lemnul, un material de constructie larg accesibil pentru toata lumea, este preferatul stramosilor nostri in toata Europa. Marimea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflecta prosperitatea si gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale dar si pentru biserici, primarii, taverne si alte structuri din satele traditionale. Piatra, un alt material de constructie utilizat in mod frecvent era utilizat pentru pivnite si fundatii de constructii. Treptat au aparut multi dulgheri priceputi in executia zidurilor, a usilor si geamurilor. Acoperisul era acoperit in mod traditional cu sindrila din lemn.

Treptat constructiile din lemn au inceput sa se standardizeze, permitand productia efectiva a elementelor de casa cum ar fi usi si ferestre, in serie, de catre mestesugari specializati.

Atunci cand construiti acest proiect, veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostri. Kit-urile de constructie disponibile in aceasta serie va permite sa va bucurati de constructia unui intreg sat traditional european care cuprinde toate structurile majore necesare vietii de zi cu zi.


Primaria, acest tip de cladire se regasea de obicei numai in localitatile importante (orase) si continea birouri pentru primar si alte oficialitati ale regiunii respective. Toate intalnirile publice importante aveau loc in aceasta cladire si aici erau depozitate toate actele care-i priveau pe membrii societatii locale.
 
Specificatii:
Numar de piese: 194
Nivel de dificultate: 5 - Expert
Varsta recomandata: 8+ ani
Dimensiune: 240 x 170 x 220 mm
Masa: 0.85 kg


Materiale si scule necesare:
- Adeziv
- Traforaj manual, cutter, foarfece
- Linie, creion, acuarele 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului