Produse
TOP

Navomodel macheta OcCre APOSTOL FELIPE KIT (785 mm)

Cod C14000
Navomodele Machete statice Navomodel macheta OcCre APOSTOL FELIPE KIT (785 mm)
Pret: 1499.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta OcCre APOSTOL FELIPE KIT (785 mm)

Descoperă una dintre bijuteriile navomodelismului, care îți va permite să te bucuri de momente minunate și să retrăiești epoca în care aceste nave maiestuoase au navigat pe oceane. Reproducerea modelului este fidelă originalului.
 
Apostolul Felipe a fost unul dintre cele șase galioane construite de Martín de Arana pentru regele Felipe al IV-lea. A făcut parte din „Silver Galleons”. Acest fel de galion era folosit pentru transportul de mărfuri și comori în „Cursa pentru Indii”. Prima sa călătorie ca membru al flotei de galioane a fost făcută în 1629, transportând comori în Spania.
 
A fost un vas amiral al Guardian Armada până în 1633. A luat parte la războiul din Brazilia pentru a recupera Pernambuco și a transportat trupe și bani în Flandra, participând la bătălia de la Dunas.
 
Kit-ul contine toate elementele necesare pentru a asigura realismul navomodelului dumneavoastră, până la cel mai mic detaliu naval imaginabil. Sperăm că vă veți bucura de pasiunea pentru navomodeliam cu galionul Apóstol Felipe, un model de navă splendid care vă va oferi perioade lungi de petrecere a timpului liber creativ.

Specificatii:
Scara 1:60
Inaltime: 695 mm
Latime: 310 mm
Lungime: 785 mm

Dificultate: nivel mediu





 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.