Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats NORSKE LOVE (1010 mm)

Cod BB0437
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats NORSKE LOVE (1010 mm)
Pret: 1117.70 Lei
Stoc zero
Cumpara

O nava de lupta cu trei catarge construita in anul 1765. Lungime 48.93 m, latime 9.70 m, pescaj 5.07 m, cu o greutate de 1076 tone si un echipaj de 402 membri. NORSKE LOVE a fost numita original dupa stema Norvegia/ Danemarca, si a fost redenumita apoi Oresund in 1772. Nava a fost folosita pentru paza in Oresund si alte ape de langa Danemarcii. Nava a fost stearsa din registrul naval in 1798.

Specificatii:
Lungime: 1010 mm
Latime: 200 mm
Inaltime: 900 mm
Scara: 1:75


Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului