Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP
Navomodel macheta Billing Boats AFRICAN QUEEN (740 mm) Cod BB0588
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats AFRICAN QUEEN (740 mm)
Pret: 579.70 Lei
Stoc zero
Cumpara
Aceasta este nava care a dat numele sau unui film in care au jucat celebrii actori Katherine Hepburn si Humphrey Bogart. Povestea se desfasoara in timpul Primului Razboi Mondial. AFRICAN QUEEN ataca nava de razboi germana Luise Königin pe lacul Victoria din Africa, dupa un drum lung si periculos pe afluentii lacului.
 
Modelul ambarcatiunii, de la Billing Boats, are coca din material plastic si macheta de motor cu aburi.

Specificatii:
Lungime: 740 mm
Latime: 210 mm
Inaltime: 430 mm
Scara: 1:12
(Se poate instala sistem RC)

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coca este din plastic (ABS)


Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului