Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina SCOTTISH MAID 1/50 Kit (670 mm)

Cod EM18021
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina SCOTTISH MAID 1/50 Kit (670 mm)
Pret: 565.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina SCOTTISH MAID 1/50 Kit (670 mm)

Kit pentru construcția modelului din lemn a goeletei Scottish Maid. Această replică include toate piesele necesare construirii modelului la scară 1:50: lemn, metal, fir, bumbac pentru pânze ... Construiește această frumoasă piesă de modelism naval !

Date istorice despre goeleta SCOTTISH MAID
Descoperiți goeleta Scottish Maid, aceasta frumoase nava al cărei scop era să concureze cu navele cu aburi din cursa comercială dintre Abredeen și Londra.
Construită în 1839 de Alexander Hall and Company, proiectarea Scottish Maid a fost influențată de reglementarea epocii privind impozitele și taxele pentru măsurile și deplasarea acesteia. Rezultatul a fost o cocă subțire cu pupa ascuțită, care împreună cu o suprafață mare a baldachinului permiteau o navigație mai rapidă chiar și cu sarcini grele.
Scottish Maid parcurgea în mod obisnuit in aprox 49 de ore distanta dintre Aberdeen și Londra, iar designul său a fost reprodus pe scară largă.
 
Navomodelul SCOTTISH MAID
Construiți replica la scară 1:50 a goeletei Scottish Maid, o frumoasă ambarcatiune din secolul al XIX-lea. Sistemul său de construcție cu chila și cadre false apropie asamblarea modelului de construcția navei reale.
Kitul conține piese decupate laser, lemn, alamă, fontă și vele de bumbac brut. Pentru asamblare, veți putea urma ghidul complet pas cu pas în 4 limbi și în culori, însoțit de planuri la scara 1:1 ale navomodelului
 
Continut kit:
- Piese din lemn decupate laser, lemn, alamă și piese metalice turnate sub presiune
- Țesătură de bumbac pentru construcția pânzelor
- Instrucțiuni detaliate de asamblare cu imagini color
- Set complet de planuri la scara 1:1 a navomodelului
- Modelul nu include suportul
 
Specificatii:
Varsta minima: 14 ani
Dificultate: nivel mediu, cu operatii de montaj mai laborioase și mai complexe, care fac din acest kit un bun preludiu la provocarea modelelor mai avansate
Lungime: 670 mm
Inaltime: 460 mm
Latime: 240 mm

Scara 1:50

 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.