Produse
TOP

Menghina PRIMUS 100

Cod P20402
Pret: 299.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Menghina PRIMUS 100

Baza din fonta prelucrata pe masini CNC. Prevazuta cu bacuri schimbabile, calite. Amandoua bacurile sunt prevazute cu un sant in partea superioara pentru a putea fixa usor piesele subtiri. Surubul de strangere are filet patrat, pentru o alunecare usoara si o strangere puternica.
 
Specificatii:
Latimea bacurilor: 100 mm
Deschiderea: 75 mm
Distanta intre gaurile de fixare: 135 mm
Dimensiunea acestora: 105 x 15 mm
Greutate: 5 kg
 
 
Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.


















 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.