Produse
TOP

Masina CNC de gravat si taiat cu laser dual ATOMSTACK X12 Pro, putere 50W (laser 12W), 465x305 mm, adancime taiere max. 20mm si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla, si unele tipuri de metal

Cod AX12P
Freze CNC, Laser CNC si scule Lasere CNC gravura/ decupare Masini laser CNC si accesorii Masina CNC de gravat si taiat cu laser dual ATOMSTACK X12 Pro, putere 50W (laser 12W), 465x305 mm, adancime taiere max. 20mm si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla, si unele tipuri de metal
Pret: 3145.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Masina CNC de gravat si taiat cu laser dual ATOMSTACK X12 Pro, putere 50W (laser 12W), 465x305 mm, adancime taiere max. 20mm si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla, si unele tipuri de metal

Masina CNC de gravat si taiat cu laser dual ATOMSTACK X12 Pro, 50W all-in-one generatia a doua
 
Caracteristici principale:
1. Putere optică de 12 W. Combinație de ultimă oră de două lasere de 6 W.
 
2. Robuste și nu necesită asamblare: fabricat din aliaj de aluminiu complet anodizat, acest design asigură durabilitate și precizie de gravare. În plus, are un cadru dintr-o singură piesă, calibrat cu precizie înainte de expediere, permițându-vă să utilizați mașina perfect imediat ce ati scos din cutie.
 
3. Structură de mișcare îmbunătățită: Atomstack X12 PRO stabilește un nou standard cu stabilitatea sa structurală superioară, folosind un ghidaj liniar pentru axa X. Acest lucru asigură o funcționare lină la viteze mari de până la 600 mm/s, obținând linii perfecte de gravare și tăiere fără abateri de la precizie.
 
4. Poziționare cu laser încrucișat: caracteristică nouă de poziționare cu laser încrucișată pentru o vizibilitate clară a locației laserului, aliniere perfectă pentru gravare și ajustare orizontală ușoară.
 
5. Placă de bază avansată pe 32 de biți: cea mai recentă inovație a noastră AtomStack prezintă o scară de culori de 256 de biți, oferind o claritate și un contrast de gravare de neegalat. Acum, proiectele vibrante nu sunt doar un vis!
 
6. Aplicația mobilă dedicata AtomStack: disponibilă în magazinele Android și Apple, aplicația noastră personalizată oferă o experiență de control unică, fără întreruperi.
 
7. Protecția ochilor redefinită: capacul nostru panoramic din sticlă cu filtru protejează ochii în mod eficient, blocând 97% din lumina UV. Gata cu ochelarii de protecție; observați-vă gravura în timp real, în siguranță.
 
8. Laser cu focalizare fixă ​​de ultimă generație: nu mai sunt ajustări de pregravare. Punctul focal al acestui laser este considerabil mai mic și mai precis, îmbinând gravarea detaliată cu tăierea puternică.
 
9. Compatibilitate universală: suportă o multitudine de software de gravare precum LaserGRBL și LightBurn. Compatibil cu numeroase sisteme de operare și formate de fișiere, asigurând flexibilitate în proiectele dvs.
 
10. Rigle gradate pe cele doua axe: riglele precise pe axele X și Y permit măsurători rapide. Cu o zonă generoasă de gravare de 365 x 305 mm, toate nevoile proiectului dumneavoastră sunt acoperite.
 
11. Tehnologie de cuplare a spotului de compresie dublă: zona de focalizare laser ultra-fină este redusă la 0,06 x 0,06 mm, laserul de înaltă densitate poate tăia plăci de lemn groase de 15-20 mm (din mai multe treceri) și acrilic negru de 10-15 mm grosime (din mai multe treceri); poate grava direct pe oglindă din oțel inoxidabil, metal, ceramică, sticlă etc. Performanța sa rivalizează cu cea a unui laser CO₂ de 150 W.
 
12. Tijă cu șurub integrată: Un design all-in-one pentru motorul pas cu pas și tija șurubului asigură acuratețea laserului și durabilitatea sporită.
 
13. Ajustare convenabilă cu laser: butonul nou încorporat facilitează reglarea ușoară a înălțimii.
 
14. Temperaturi extreme de sinterizare: sinterizarea cu laser ajunge până la 1200℃.
 
15. Avertizare laterală: detectare giroscop încorporată, când unghiul de înclinare al mașinii este mai mare de 15°, va fi declanșată o alarmă, ceea ce face gravura mai sigură.
 
16. Control de urgență: buton de oprire încorporat asigură răspuns imediat în situații neașteptate, sporind siguranța.
 
17. Limitator încorporat: inclus pentru mai multă siguranță și precizie.
 
18. Capacitate de resetare: incorporat pentru confortul utilizatorului.
 
Specificatii:
Model: X12 Pro
Dimensiune gravare: 365 x 305 mm
Putere generală a mașinii: 50 W
Ieșire laser Putere optică: 10-12 W
Lungime de undă laser: 455±5 nm
Punct laser: 0,06 x 0,06 mm
Mod de focalizare: laser cu focalizare fixă, fără focalizare
Protecție laser: Capac
Scut laser: Există un scut de protecție pe laser care protejează ochii utilizatorului, eliminând nevoia de a purta o protecție suplimentară pentru ochi.
Software de operare: LaserGRBL, LightBurn, pentru Windows/ Linux/ macOS
Formate de fișiere acceptate: JPG, JPEG, SVG, PNG, BMP, PDF, G-Code, DXF.
Metoda de transfer de date: USB, APP
Sursa de alimentare: intrare: 100-240 V AC, 50/60 HZ ieșire: 24 V/ 5 A
Certificare: CE FCC RoHS FDA PSE

Continutul kitului:
Masina laser CNC Atomstack X12 Pro
Ecran Touch Screen
Ancoraa cablu x 8 buc
Clema de cablu x 8 buc
Antenă WIFl
Distantier pentru focalizare
Stick USB
Adaptor de alimentare 24V / 5A
Cheie hexagonala H3 in forma de L
Glisor
Cheie de pornire
Cablu USB TIP C
Cablu de alimentare
Cablu pentru axa X
Furtun siliconic de aer
Ochelari de protectie
Manual de utilizare
 


Mai multe detalii:

 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.