Produse
TOP

MOARA DE VANT Kit (137 piese) Medium

Cod SW015
Kituri de construit Machete constructii din lemn MOARA DE VANT Kit (137 piese) Medium
Pret: 81.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

MOARA DE VANT Kit (137 piese) Medium

Setul de constructie pe care il aveti reprezinta unul dintre mai multe tipuri de structuri traditionale ale satului. Lemnul, materialul de constructie preferat al stramosilor nostri, era disponibil pentru aproape toata lumea.
Acest material a permis construirea a numeroase structuri frumoase de lemn in toata Europa. Marimea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflectau prosperitatea și gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale, ci si pentru cladiri agricole, biserici, bresle si alte structuri din satele traditionale. Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, a fost folosită pentru constructia de pivnite si fundatii pentru constructii. Intre fermieri erau multi tamplari priceputi, care puteau construi peretii, ferestrele, usile si mobilierul. Acoperisul era în mod traditional acoperit cu sindrila din lemn. Constructia de case din lemn a devenit in cele din urma standardizata, permitand producerea eficienta a componentelor individuale ale caselor, cum ar fi usile si ferestrele de catre mesteri specializati.
Cand construiesti proiectul, vei trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii tai. Seturile de constructie disponibile in aceasta serie va vor permite sa re-creati un sat traditional european care contine toate cladirile importante si necesare pentru functionarea unei asezari umane.

Kit de constructie la scara pentru o contructie traditionala din busteni de lemn. Kit-ul contine in intregime piese din lemn de lungimi diferite, partile necesare pentru acoperis, ferestre, usi si alte componente. 

Seturile variaza in functie de marimea lor si contin pana la 300 de piese din lemn cu sectiunea de 9 x 9 mm (executate cu precizie si finisate). De asemeni, functie de tipul constructiei in kit se livreaza frontoane, acoperisuri, baze realizate din placaj, usi si ferestre, chiar si folie care reprezinta sticla. Pe suprafetele de acoperis se lipeste hartie imprimata sau constructorii avansati pot monta dranita confectionata din fasii de mahon, abachi, nuc sau molid.

Setul contine si un material folosit pentru a simboliza iarba precum si smirghel care permite realizarea de mici ajustari.

Piesele individuale din lemn se asambleaza prin lipire cu orice adeziv pentru lemn: Hobby Glue, Aracet sau Superglue (cianoacrilat).


Instructiunile sunt clar structurate cu pictograme si poze, pentru a usura constructia.

Istoricul cladirii

Lemnul, un material de constructie larg accesibil pentru toata lumea, este preferatul stramosilor nostri in toata Europa. Marimea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflecta prosperitatea si gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale dar si pentru biserici, primarii, taverne si alte structuri din satele traditionale. Piatra, un alt material de constructie utilizat in mod frecvent era utilizat pentru pivnite si fundatii de constructii. Treptat au aparut multi dulgheri priceputi in executia zidurilor, a usilor si geamurilor. Acoperisul era acoperit in mod traditional cu sindrila din lemn.

Treptat constructiile din lemn au inceput sa se standardizeze, permitand productia efectiva a elementelor de casa cum ar fi usi si ferestre, in serie, de catre mestesugari specializati.

Atunci cand construiti acest proiect, veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostri. Kit-urile de constructie disponibile in aceasta serie va permite sa va bucurati de constructia unui intreg sat traditional european care cuprinde toate structurile majore necesare vietii de zi cu zi.

Kit-ul din acest pachet contine toate elementele necesare pentru constrctia unei mori de vant. Morile de vant au fost niste structuri care utilizau energia vantului in special pentru macinarea boabelor, a condimentelor, presarea semintelor de oleaginoase si prelucrarea primara a lemnului. Cea mai veche moara de vant a fost construita acum 5000 de ani in Alexandria, Egipt. In Europa morile de vant au inceput sa fie construite in secolul 11, dar cele mai multe s-au pus in functiune in sec 18 si 19.
 
Specificatii:
Numar de piese: 137
Nivel de dificultate: 3 - Mediu
Varsta recomandata: 8+ ani
Dimensiune: 140 x 100 x 320 mm
Masa: 0.57 kg

Materiale si scule necesare:
- Adeziv
- Traforaj manual, cutter, foarfece
- Linie, creion, acuarele
 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.