Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Filament imprimanta 3D 1.75 mm PLA (negru)

Cod DEV/PLA/1.75/BK
Freze CNC, Laser CNC si scule Imprimante 3D si accesorii Filament imprimanta 3D 1.75 mm PLA (negru)
Pret: 139.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Filament imprimanta 3D 1.75 mm PLA (negru)

Filamentele au temperatura stabila de topire, forma circulara constanta si cel mai important, diametru uniform cu toleranta de 0.05 mm, toate acestea asigurand o rata constanta de "tiparire".

PLA-ul are o temperatura de topire mai mica si este mai usor de folosit decat alte materiale. Unul dintre cele mai importante aspecte este lipsa de toxicitate a acestui material, acesta emanand chiar un miros dulce la topire. PLA-ul are o rata redusa de contractie, de aceea ofera rigiditate constructiilor rezultate. Cu acest material se pot imprima produse de inalta rezolutie si este perfect pentru o gama larga de constructii. PLA-ul este mai dur decat ABS-ul, dar se poate rupe la forte de torsiune sau impact aplicate produsului, spre deosebire de ABS care este flexibil. De aceea in alegerea materialului trebuie sa luati in calcul proprietatile mecanice necesare proiectului.
 
PLA-ul este disponibil intr-o paleta larga de culori opace. Acest material poate fi folosit cu sau fara platforma incalzita si se poate lipi de sticla sau PCB cu fixativ sau adeziv alb pentru a tipari fara ondulari.
 
Tiparirea 3D este un hobby fascinant din care pot rezulta o gama larga de produse, de la prototipuri pana la jucarii pentru copii. Alegerea filamentului potrivit pentru aplicatia dumneavoastra este o parte foarte importanta a unui proiect.
 
Caracteristici:
- Temperatura de topire stabila
- Forma circulara constanta
- Diametru uniform cu toleranta de 0.05 mm
- Culoare constanta
 
Specificatii:
Material: PLA
Diametru: 1.75 mm
Cantitate: 1 kg
Culoare: Negru
Temperatura de imprimare: 195 ° C
Toleranta: ± 0.5%

 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului