Produse
TOP

Drona Visuo XS816, Camera 4K cu transmisie pe telefon, Control gesturi, Altitudine automata, Pozitionare optica

Cod XS816
Avioane, Drone si Elicoptere Drone Drona Visuo XS816, Camera 4K cu transmisie pe telefon, Control gesturi, Altitudine automata, Pozitionare optica
Pret: 345.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Drona Visuo XS816, Camera 4K cu transmisie pe telefon, Control gesturi, Altitudine automata, Pozitionare optica

 
Experimenteaza in timp real cele mai tari peisaje si momente cu ajutorul unei drone ce permite inregistrarea video in 4K chiar si la 360 de grade. Modelul Visuo XS816 face acest lucru posibil datorita noii tehnologii care permite camerei duble sa fie comutata pe 4 ecrane, cu obiectiv frontal normal, lentila superioara, imagine in imagine si ecran separat.
 
Filmare 4K FPV: Drona Visuo XS816 este un quadcopter pliabil ideal pentru incepatori. Este echipata cu camere duble 4K HD care transmit video LIVE. Sistemul de pozitionare optic ajuta la un control mai usor si un zbor stabil. Are si functie de decolare setata cu punct fix, ceea ce face ca aceasta drona sa fie foarte usor de manevrat. 
Camera poate fi miscata manual pentru a filma in fata sau in jos. Are o protectie suplimentara pentru o siguranta mai mare.
Control prin gesturi.  Puteti face poze sau fimulete prin pozitionarea palmii sau a degetelor. Aplicatia este compatibila cu ochelari VR.
 
Camera trimite in timp real imagini pe un smartphone folosind aplicatia gratuita XSW UFO dar filmuletele se pot salva pe un card microSD care se introduce in drona sau pe telefon. Faptul ca se pot salva filmuletele direct pe card este un mare avantaj deoarece filmarea se salveaza la o calitate mult mai buna fata de filmarile salvate direct pe telefon.
 
Imaginile surprinse sunt la o rezolutie de 4096x3072p . Fotografiile vor fi realizate fara operatiuni complexe, ci doar printr-un simplu gest, o miscare din cap in semn de “da” ce va activa automat camera de fotografiat.
 
Usor de controlat direct de pe telefonul mobil: Cu ajutorul telefonului mobil se va manevra foarte usor drona si se poate vizualiza in timp real imaginile surprinse de la inaltime. Senzorul G permite controlarea directiei de zbor doar prin inclinarea telefonului mobil. Drona dispune de un joystick special cu ajutorul caruia se va controla pornirea, oprirea si modul de functionare.

Sunt mai multe moduri in care aceasta drona se poate controla. De exemplu, exista modulul Palm Control ce permite utilizatorului sa manevreze directia dronei fara atingere. Direct din interfata aplicatiei se poate programa modul si linia de zbor a dronei.  Se poate seta, de asemenea, ca drona sa urmareasca utilizatorul, pentru a surprinde niste imagini superbe in timpul rularii cu viteza pe bicicleta, skateboard sau alte sporturi.
 
3 moduri de viteza: Pentru a fi mai usor de controlat, drona dispune de 3 moduri de viteza: mare, medie si joasa. Flipurile 3D la 360 de grade au o agilitate desavarsita si cu ajutorul comutarii de pe viteza mare pe viteza mica se poate face un spectacol aerian atractiv.
 
Functia Waypoint Flight permite desenarea unui traseu pe ecranul telefonului, iar acesta va stabili traiectoria dronei. Pentru intoarcerea dronei la locul initial de zbor, este nevoie doar de apasarea unei singure taste. Barometrul incorporat permite un zbor lin si stabil pe toata perioada utilizarii.
 
Performante ridicate pe o perioada mai lunga de timp: drona are incorporata o baterie de 1800 mA ce asigura un timp de zbor de pana la 20 de minute. Timpul de incarcare a bateriei este de aproximativ 120-150 de minute. Raza de actiune este de aproximativ 50 de metri.
 
Design modern si flexibil: Quadcopterul este fabricat din plastic ABS si este pliabil, ceea ce il face portabil si usor de transportat. Este perfect pentru calatoriile in aer liber si nu necesita spatiu mare de depozitare. Luminile de navigatie LED asigura zborul in deplina siguranta si pe timp de noapte.
 
Specificatii:
Video: 2048 x 1080P
Poze: 4096 x 3072P
Acumulator: 3.7 V / 1800 mA
Raza de actiune aprox 50 metri
Timp de zbor: 20 minute
Timp de incarcare: 2-3 ore
Masa: 160 g
Dimensiune drona 300 x 280 x 60 mm (deschisa), 185 x 135 x 60 mm (inchisa)


 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.