Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
Navomodele
Automodele
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Servomecanisme
Regulatoare pt motoare electrice
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Adezivi
   Diverse
TOP

Drona DJI PHANTOM 4 RTK cu D-DTK 2 Mobile Station Combo

Cod zPH4DRTK
Drone Drone DJI Innovations Drona DJI PHANTOM 4 RTK cu D-DTK 2 Mobile Station Combo
Pret: 99999.00 Lei
In stoc
Cumpara

Drona DJI PHANTOM 4 RTK cu D-DTK 2 Mobile Station Combo

Pentru pret contactati: eddy@sierra.ro

DJI PHANTOM 4 RTK! Imbunatatiti-va urmatoarea misiune de cartografiere cu Phantom 4 RTK – DJI, cea mai compacta si mai exacta pentru altitudine mica.

Cartografia intr-o noua generatie
DJI a reconsiderat tehnologia dronelor de la zero si a introdus imbunatatiri revolutionare. Prin care este posibil sa se stabileasca noi standarde pentru acuratetea dronelor. Phantom 4 RTK ofera utilizatorilor informatii cu un nivel de precizie centimetric, cu mai putine puncte de control la sol decat cele solicitate anterior.
 
Pozitionarea cu precizie de centimetru
Phantom 4 RTK include un modul RTK complet integrat care ofera informatii de pozitie centimetrice in timp real pentru a obtine o precizie absoluta a meta-informatiilor din imagine. Chiar langa receptorul RTK exista un modul GNSS redundant. Datorita caruia este posibila mentinerea stabilitatii zborului in locuri cu semnal slab, cum ar fi orase dens populate. Combinatia acestor doua module permite Phantom 4 RTK sa optimizeze siguranta zborului. In acelasi timp, sa se asigure ca informatiile cele mai exacte sunt obtinute pentru sarcini complexe de supraveghere, cartografiere si inspectie.
 
Phantom 4 RTK se adapteaza la orice flux de lucru. Puteti conecta sistemul de pozitionare la statia mobila D-RTK 2, un NTRIP (Rețeaua de transport RTCM prin Internet Protocol), printr-un accesoriu 4G sau Wi-Fi sau informatii prin satelit pentru utilizarea in PPK (post-procesare cinematica).
 
Obtineti date pretioase datorita serviciului TimeSync
Noul sistem TimeSync a fost creat pentru a sincroniza continuu controlerul de zbor. Camera si modulul RTK, pentru a profita la maxim de modulele de pozitionare ale Phantom 4 RTK. In plus, garantia TimeSync ca toate imaginile vor utiliza metadatele cele mai exacte si fixe centrul de date de pozitionare CMOS – optimizarea rezultatelor metodelor fotogrammetrice si permitand imaginii pentru a obtine o precizie de nivel centimetru.

 
Precizie optimizata
Statia mobila D-RTK 2 este un receptor GNSS de inalta precizie modernizat, care suporta toate sistemele globale de navigatie prin satelit majore, si ofera corectii diferentiale in timp real, care genereaza date de pozitionare la nivel de centimetru pentru a imbunatati acuratetea relativa.
 
Pozitionarea la nivel centimetru
Statia mobila D-RTK 2 este pe deplin compatibila cu semnalele GPS, GLONASS, Beidou si GALILEO. Usor de configurat, statia mobila ofera date diferentiale in timp real pentru drona pentru a atinge precizia de pozitionare a centimetrului.
Antena incorporata cu castig ridicat asigura o receptie mai buna a semnalului de la mai multi sateliti, chiar si atunci cand exista obstacole prezente.
 
Ramai conectat pentru orice misiune
Statia mobila D-RTK 2 suporta comunicatiile prin 4G, OcuSync, WiFi si LAN, ceea ce garanteaza o transmisie de date stabila si neintrerupta in orice scenariu de aplicatie. Pana la 5 telecomenzi * pot fi conectate simultan la statia mobila. Acest lucru face ca operatiunile coordonate cu mai multe drone sa fie o posibilitate, imbunatatind semnificativ eficienta. 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului