Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
Navomodele
Automodele
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Servomecanisme
Regulatoare pt motoare electrice
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Adezivi
   Diverse
TOP

CASA FERMIER Kit (174 piese) Usor

Cod SW003
Kituri de construit Machete constructii din lemn CASA FERMIER Kit (174 piese) Usor
Pret: 103.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

CASA FERMIER Kit (174 piese) Usor

Setul de constructie pe care il aveti reprezinta unul dintre mai multe tipuri de structuri traditionale ale satului. Lemnul, materialul de constructie preferat al stramosilor nostri, era disponibil pentru aproape toata lumea.
Acest material a permis construirea a numeroase structuri frumoase de lemn in toata Europa. Marimea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflectau prosperitatea și gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale, ci si pentru cladiri agricole, biserici, bresle si alte structuri din satele traditionale. Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, a fost folosită pentru constructia de pivnite si fundatii pentru constructii. Intre fermieri erau multi tamplari priceputi, care puteau construi peretii, ferestrele, usile si mobilierul. Acoperisul era în mod traditional acoperit cu sindrila din lemn. Constructia de case din lemn a devenit in cele din urma standardizata, permitand producerea eficienta a componentelor individuale ale caselor, cum ar fi usile si ferestrele de catre mesteri specializati.
Cand construiesti proiectul, vei trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii tai. Seturile de constructie disponibile in aceasta serie va vor permite sa re-creati un sat traditional european care contine toate cladirile importante si necesare pentru functionarea unei asezari umane.

Kit de constructie la scara pentru o contructie traditionala din busteni de lemn. Kit-ul contine in intregime piese din lemn de lungimi diferite, partile necesare pentru acoperis, ferestre, usi si alte componente. 

Seturile variaza in functie de marimea lor si contin pana la 300 de piese din lemn cu sectiunea de 9 x 9 mm (executate cu precizie si finisate). De asemeni, functie de tipul constructiei in kit se livreaza frontoane, acoperisuri, baze realizate din placaj, usi si ferestre, chiar si folie care reprezinta sticla. Pe suprafetele de acoperis se lipeste hartie imprimata sau constructorii avansati pot monta dranita confectionata din fasii de mahon, abachi, nuc sau molid.

Setul contine si un material folosit pentru a simboliza iarba precum si smirghel care permite realizarea de mici ajustari.

Piesele individuale din lemn se asambleaza prin lipire cu orice adeziv pentru lemn: Hobby Glue, Aracet sau Superglue (cianoacrilat).

Instructiunile sunt clar structurate cu pictograme si poze, pentru a usura constructia.

Istoricul cladirii
Casele de tip ferma reprezinta structura cea mai comuna in toate satele vechi. Aceste case stravechi aveau in general spatiu de locuit pentru familie, un grajd mic pentru animale domestice, un hambar pentru depozitarea fanului, un granar mic pentru depozitarea de cereale, precum si o pivnita in pamant.
Toate claditrile de acest tip au fost practic foarte similare in ceea ce priveste designul lor general dar dimensiunile puteau fi diferite.
Aceste contructii reprezentau parte a unui sat sau, cum este caracteristic regiunilor muntoase, erau izolate.

Specificatii:
Numar de piese: 174
Nivel de dificultate: 2 - Usor
Varsta recomandata: 8+ ani
Dimensiune: 340 x 180 x 180 mm
Masa: 1.06 Kg

Materiale si scule necesare:
- Adeziv
- Traforaj manual, cutter, foarfece
- Linie, creion, acuarele 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului