Produse
TOP

Banc pentru masina de gaurit si frezat BFB 2000

Cod P20000
Pret: 895.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Banc pentru masina de gaurit si frezat BFB 2000

Banc pentru masina de gaurit si frezat BFB 2000
Dispozitivul se poate roti cu precizie pana la un unghi de 90°, astfel se poate gauri/freza pe diagonala fara a mai fi nevoie de alti suporti. 
Este echipat cu un reductor de forta care face munca mai usoara.

Specificatii:
Suportul este alcatuit dintr-o placa de 200 x 200 mm iar coloana de sustinere are lungimea de 500 mm si 45 mm diametru. 
Colierul de fixare bormasina este pe standardul de 43 mm facand posibila folosirea directa a celor mai multe tipuri de masini de gaurit. (BOSCH, FEIN, METEBO, BLACK & DECKER, SKILL, AEG, etc). 
 
Masa: 6.5 Kg
 
 
Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.
 

  

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.