Produse
TOP
Protectia Datelor Personale

SIERRA MODELLSPORT SRL colecteaza urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon.

Datele se completeaza in formularul de creare de cont pe site-ul www.sierra.ro, respectiv se comunica telefonic sau prin e-mail, in functie de modalitatea de plasare a comenzii.

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea clientilor privind situatia contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura (garantie si postgarantie) referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate,
  • trimiterea de newslettere (produse noi in grila de vanzari, disponibilitate stoc pentru produse comandate anterior, oferte speciale, promotii) prin folosirea postei electronice (e-mail)

SIERRA MODELLSPORT garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de e-mail marketing, ANAF, Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile de care beneficiați

În legatura cu datele personale ale dvs, aveti dreptul de a solicita acces la ele prin intermediul contului dvs, de a opera rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii în limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dvs cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment.

In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau la instantele de judecata, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept în baza prevederilor legale.

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.