Produse
TOP

Rapa Rosie 2011

SIERRA MODELLSPORT va derula in timpul intalnirii de la Rapa Rosie o actiune de colectare a pachetelor de acumulatori uzati LiPo, NiMH , NiCd si Pb-Acid (de tipul celor folositi in modelism) indiferent daca sunt achizitionati de la firma noastra sau nu. Pentru protejarea mediului inconjurator, acesti acumulatori vor fi ulterior prelucrati in statii speciale de reciclare.
Daca aveti acumulatori uzati va rugam sa-i luati cu dumneavoastra in bagaje apoi ii predati personal la standul nostru. Veti primi in schimb un set care va contine un catalog robbe sau Jamara, sapca Futaba sau Proxxon, sacosa Graupner sau Jamara, breloc tip ruleta Proxxon, autocolante sierra, in limita stocului disponibil. Va multumim anticipat !
Protejati natura impreuna cu noi impotriva agentilor poluanti !!


Invitatie la Fun Fly - Rapa Rosie 2011, din partea organizatorului Ovidiu Bora - Alba Iulia.



Dragilor,

Au trecut 10 ani! De zece ani ne intalnim, an de an, la 1 mai, la Rapa Rosie cu modele, cu gratare, cu voie buna, cu bancuri si povesti! O fi mult? o fi putin? De parca mai conteaza! Sa continuam dara!
  • Oile alea placide pe care le stiti voi sunt tot acolo!
  • Pista aia cu iarba verde si grasa, ecologic inflorita si fertilizata doct de susnumitele oi - e tot acolo! Kiralinas si Daniel vor fi sefi de frezare si coafare a ei.
  • Curentul electric de la armata romana - vine alternativ tot de acolo, si se imprastie prin cablurile voastre ca in fiecare an!
  • Cortul militar pe post de centru nevralgic - tot acolo va fi
  • Locurile de campare, cu tot cu greieri, pasarele si zumzet melodios de motoare in zori - tot acolo!
  • Panta de zbor, aia sinspre sud, tot acolo este si a promis termica si termodinamica dupa programul stabilit: de la 10:35 la 12:45 dinamica; de la 12:46 la 17:22 termodinamica; De la 17:25 la apusul soarelui (dupa efemeride) calm plat pentru iubitorii de motoreala.
  • Toalete ecologice si tufisurice - prezente la datorie, gratie Consiliul Judetean Alba, Primaria Alba si Primaria Sebes, acompaniate frumos de containere tot ecologice de gunoi neecologic.
  • Caini de paza, buni adulmecatori de fum de esapament, pointeri de termica, si guduraciosi la straini - prezenti si ei la datorie!
  • Maneca de vant, docila si vesela ca in fiecare an va fi si ea prezenta la locul faptei, fara figuri, doar a stat toata iarna la caldura, si a fost calibrata corespunzator.
Drept care va asteptam cu drag, cor de greieri, vant pe panta, covor de iarba pentru pus cortul si trenul de aterizare.
Vom fi acolo incepand cu joi/28 aprilie.

Nu acordam autorizatie de aterizare, si nici carlig pentru canal de rezervare a frecventei, numitilor:
- ploaie
- vant de coada
- incruntare
- criza

Pentru orice probleme, laude si critici:
- email
- 0732 499 377 - Big

Vom fi prezenti si noi, echipa SIERRA MODELLSPORT BOTOSANI

                                      Asteptam sa ne revedem cu bine !!


 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.