Produse
TOP

Set 3 pensete Revell, pentru machete

Cod V639063
Navomodele Machete statice plastic Set 3 pensete Revell, pentru machete
Pret: 37.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Set 3 pensete Revell, pentru machete

Setul de pensete din 3 piese este un instrument indispensabil pentru toți modelistii care manevreaza piese de mici dimensiuni. Aceste pensete fac posibilă prinderea și deplasarea chiar și a celor mai mici componente în siguranță și precis, fără a le deteriora.
 
Cu acest set, modelistul primește 3 pensete de diferite dimensiuni și forme si poate alege penseta potrivită pentru fiecare aplicație. Aceste pensete au vârfuri curbate, drepte și înclinate care vă permit să prindeți piesele din diferite unghiuri și poziții.
 
În general, acest set de pensete este un instrument esențial pentru orice modelist care manipulează piese mici și dorește să se asigure că munca sa este precisă și curată. Îi permite să prindă și să miște chiar și cele mai mici componente în siguranță, fără a le deteriora, făcându-și munca mai de succes și mai satisfăcătoare.

 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.