Produse
TOP

Reciclare acumulatori

Va informam ca SIERRA MODELLSPORT respecta prevederile HG 1132/ 2008 privind regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori.

Sierra Modellsport preia gratuit deseuri de baterii si acumulatori portabili la sediul sau, cf. HG 1132/2008, Art. 7(9). Deseurile de baterii si acumulatori colectate prin magazinele Sierra Modellsport vor fi transportate si reciclate corespunzator.


Informatii pentru utilizatorii de
baterii si acumulatori (art.14 /H.G.1132/ 2008)
-
Deseurile de baterii si acumulatori nu se elimina ca deseuri municipale nesortate ci se colecteaza selectiv
(Sierra Modellsport preia de la clientii sai aceste deseuri)
-
Bateriile si acumulatorii marcate cu simbolul de mai jos se colecteaza separat, nu se amesteca impreuna cu deseurile menajere:


PB – baterii cu plumb
Cd – baterii cu cadmiu
HG – baterii cu mercur
LiPo – baterii Litiu Polimer- Deseurile de
baterii si acumulatori sunt nocive si nu sunt biodegradabile.
Nu depozitati deseuri de baterii si acumulatori in locuri nesupravegheate (langa ghenele de gunoi sau in alte locuri publice). Acestea sunt un pericol pentru mediu si pentru sanatatea umana.

- Recicleaza impreuna cu noi: la Sierra Modellsport puteti preda orice tip de baterii sau acumulatori portabili uzati (fara acumulatori auto)


- Incearca acasa, pe strada si la birou sa dai un exemplu celor din jur:

- Colecteaza separat obiectele din plastic si hartie si depune-le numai in containerele speciale aflate in jurul casei sau in magazine; foloseste cit mai putine pungi de plastic (acestea se degradeaza intr-o perioada de cateva sute de ani); sa ne gandim de exemplu, ca o punga de plastic pe care o folosim poate o singura data pentru cumparaturi si o aruncam necorespunzator va polua mediul inconjurator pentru noi, copii si nepotii nostri si probabil pentru urmatoarele 2 - 3 generatii. Acelasi lucru se poate intampla cu substantele periculoase care sunt continute in aparatura electrica sau baterii si care ajung din neglijenta in sol, apa sau aer.
- Preda deseurile electrice si electronice, precum si toate tipurile de baterii numai la punctele de colectare special amenajate.   Numai impreuna p
utem schimba lucrurile in bine.

   Recicleaza pentru tine si o Romanie mai curata !

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.