Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Adezivi
   Diverse
TOP
Navomodele

 -- Navomodel cu pinze (velier) --

Ce asteptati sa va ofere noul dvs. model ?
In cazul in care doriti sa invatati elementele de baza ale tehnologiei echipamentelor de radiocomanda, este suficient sa alegeti un navomodel sport sau un yaht cu motor. Pe de alta parte, daca pasiunea dvs. o reprezinta navele si maiestria de executie a acestora, puteti alege un navomodel macheta, cu un inalt nivel de detaliu al instalatiilor exterioare si cu posibilitatea instalarii unor accesorii functionale suplimentare.

Care este nivelul dvs. de indemanare ?
Aveti o experienta anterioara in utilizarea unei radiocomenzi ?
Este important ca un nou model achizitionat sa nu depaseasca nivelul dvs. de maiestrie a executiei si pilotajului. Descrierea produsului, fotografiile de prezentare si desenele schematice va pot ajuta sa alegeti un model adecvat pentru dvs.

Cat de mult timp si efort doriti sa investiti in constructia noului dvs. navomodel ?
Daca preferati un model gata in cel mai scurt timp, alegeti un kit cu cat mai multe elemente prefabricate. Daca santeti pasionati de constructia in sine si aveti timp suficient la dispozitie, veti aborda un model de dimensiuni mari, cu suprastructuri si puntea plina de elemente reproduse la scara. Pretul unui navomodel este determinat in parte de marimea sa, dar pe de alta parte si de numarul elementelor componente ale kit-ului.

-- Yacht cu motor --

 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului