Produse
TOP

Navomodel macheta OcCre POLARIS KIT (580 mm)

Cod C12007
Navomodele Machete statice Navomodel macheta OcCre POLARIS KIT (580 mm)
Pret: 485.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta OcCre POLARIS KIT (580 mm)

Model pentru începători. Nivelul 1. Dacă vă gândiți să începeți modelismul naval, Polaris este pentru dvs.
 
Luând în considerare tehnicile generale pentru asamblarea unui navomodel, am proiectat un model simplu și atractiv, cu tutoriale video pe canalul nostru de YouTube, cu instrucțiuni de asamblare detaliate pas cu pas. Cu Polaris veți exersa și învăța tehnicile de asamblare și construire a modelelor utilizate în modelarea navală. Aceste tehnici sunt aceleași cu cele folosite pentru orice navă, indiferent de tipul sau dimensiunea acesteia: prelucrarea materialelor, construirea și scindarea unei carene, construirea catargului, paramele și pânzele, lăcuirea și finisarea lemnului și metalelor și multe altele.
Ca întotdeauna, OcCre va fi alături de dvs. pentru a răspunde la orice întrebări sau necesități legate de construcția și asamblarea modelelor noastre.
 
Numele POLARIS inseamna „Steaua Polara”, steaua călăuzitoare folosită de navigatori timp de sute de ani. Nava POLARIS își propune să fie un ghid pentru a începe în modelarea navală.

Specificatii:
Scara: 1:50
Inaltime: 446 mm
Latime: 124 mm
Lungime: 580 mm
Dificultate: nivel incepatori
 


 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.