Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats ANDREA GAIL (360 mm)

Cod V434676
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats ANDREA GAIL (360 mm)
Pret: 423.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats ANDREA GAIL (360 mm)

- Livrare la comanda speciala, in 15 zile -

ANDREA GAIL, o nava de pescuit comerciala a plecat din portul Gloucester, Massachusetts pe 20 Septembrie 1991, cu sase membri ai echipajului la bord. Echipajul intentiona sa efectueze o misiune de pescuit la pestele-spada in zona Grand Banks of Newfoundland, Canada.
 
Nava si cei sase membri ai echipajului au fost dati disparuti si se presupune ca au pierit pe mare intr-o furtuna violenta, denumita mai apoi de catre un meteorolog "Perfect Storm".
 
Intamplarea a fost facuta celebra in cartea lui Sebastian Junger, care apoi a fost ecranizata de catre unul din studiourile de la Hollywood.

Specificatii:
Lungime: 360 mm
Latime: 105 mm
Inaltime: 275 mm
Scara: 1:60
(Se poate instala sistem RC)

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coca este din plastic (ABS) 

Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.