Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP
Cablu pentru Chip BID 300 mm Cod 8474
Incarcatori acumulatori Accesorii/ Diverse Cablu pentru Chip BID 300 mm
Pret: 13.90 Lei
Stoc zero
Cumpara
Sistemul BID
In ziua de astazi, o mare varietate de acumulatori sunt disponibili pentru modelist, iar aceasta diversitate e in crestere; problema e ca fiecare acumulator are nevoie de procesul 'propriu' de incarcare. Cunoastem solutiile pentru aceasta problema - fie o varietate de incarcatoare, fie, si aceasta devine o optiune din ce in ce mai populara, un incarcator universal. Bineinteles, aceste incarcatoare universale trebuie setate, manual, cu toti parametrii acumulatorului inainte de fiecare incarcare. Aici pot sa apara erori in operare, fatale pentru acumulatori.

Cati dintre noi nu am facut aceasta greseala: trebuie sa incarci un acumulator sau mai multe repede pentru un zbor, pornesti incarcatorul si in cateva minute, acumulatorul este cuplat si procesul pornit cu setari gresite - in scurt timp acumulatorul este afectat sau chiar distrus. Revolutionarul sistem BID - Battery IDentification System, in traducere, Sistem de Identificare a Acumulatorului - de la robbe ofera o solutie pentru aceasta problema. Un chip mic se ataseaza fiecarui acumulator. Acest chip BID stocheaza informatii despre acumulator si se asigura ca nu va incarcat sau descarcat perfect, de fiecare data.

Cand acumulatorul trebuie incarcat sau descarcat, nu aveti nimic de facut decat sa conectati chip-ul BID si acumulatorul la incarcator, iar acesta va primi toate informatiile necesare prin BID.
Apasati START si procesul incepe imediat.

Avanatajele Sistemului BID:
- Pur si simplu conectati chip-ul BID la incarcator si procesul de incarcare incepe
- Nu este nevoie sa umblati prin meniuri si sa setati parametrii de incarcare de fiecare data
- Protectie impotriva greselilor de operare
- Informatii despre acumulator sunt stocate in cipul BID
Chip-ul BID este atat de mic si usor (0.5 g) incat poate fi atasat pe acumulator, sau chiar in interiorul invelisului termocontractil.

Lungime: 300 mm

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului