Produse
TOP

Storcator Cecotec JuiceLive 2000 EasyClean cu sisitem de presare la rece, tambur dublu de separare a sucului, silentios, 3 viteze, negru

Cod rv_04134
Electrocasnice Diverse Storcator Cecotec JuiceLive 2000 EasyClean cu sisitem de presare la rece, tambur dublu de separare a sucului, silentios, 3 viteze, negru
Pret: 569.10 Lei
In stoc
Cumpara

Storcator Cecotec JuiceLive 2000 EasyClean cu sisitem de presare la rece, tambur dublu de separare a sucului, silentios, 3 viteze, negru

Storcator Cecotec JuiceLive 2000 EasyClean cu sisitem de presare la receBlender cu sistem de presare la rece care extrage mai mult suc din fructe si legume, mentine proprietatile naturale si previne oxidarea.

Filtrul inovator EasyClean are un design exclusiv fara otel inoxidabil, perfect pentru indepartarea reziduurilor de pulpa si permitand curatarea mai usoara si mai rapida fara a fi nevoie de perii.

Sistem lent de presare la rece, cu o viteza lenta de 70 rpm si un surub de stoarcere care preseaza fructele, nu il zdrobeste.

Cel mai silentios sistem de pe piata

Regulator de pulpa reglabil pentru a alege pulpa dorita in fiecare suc.

Are 3 niveluri de smoothie pentru a se adapta la tot felul de fructe si legume si poate pregati totul, de la smoothie-uri pana la inghetata.

Opritor de picurare care previne stropirea si faciliteaza cele mai bune amestecuri. De asemenea, permite curatarea doar cu un pahar de apa, astfel incat sa poti reutiliza imediat.

Tambur si ulcioare din Tritan, materiale ecologice si fara Bisphenol A (fara BPA). Tambur dublu de iesire care separa automat sucul de pulpa.

Comutator in 3 pozitii: opriti, porniti si inversa pentru a amesteca smoothie-urile si a ajuta la decuplarea. Motor de 150 W DC pentru procesarea fructelor si legumelor cele mai dure, fara efort.

Toate piesele sunt usor de dezasamblat si sunt sigure pentru masina de spalat vase.

Sistem de securitate cu blocare de securitate. Functioneaza numai daca este montat corect.

Include ulcioare cu suc si pulpa, impingator si perie Juice Live 2000 EasyClean storcator presa rece Cecotec Live 2000 EasyClean cu filtru de 150 W, filtru EasyClean pentru curatare usoara, viteza lenta de 70 rpm si regulator de pulpa.

Blender cu sistem de presare la rece care extrage mai mult suc din fructe si legume, isi mentine proprietatile naturale si previne oxidarea.

Caracteristici:
Otel inoxidabil
Putere: 150 W
Viteza: 70 rpm
Nivel de zgomot: 95 dB
Detasabil
Potrivit pentru masinile de spalat vase
BPA-free
Alimentare: retea electrica
Tensiune: 220-240 V


 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam