Produse
TOP

Standul de gaurire MB 140/S

Cod P28606
Pret: 253.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Standul de gaurire MB 140/S

Masa de dimensiunea 120 x 220 mm este frezata si prevazuta cu scala.
Coloana este fabricata din otel. Partea mobila este fabricata din aluminiu turnat sub presiune, oferind o capacitate de 140 mm si o cursa de 30 mm. O maneta cromata actioneaza partea mobila, oferind, datorita sistemului cu rulmenti, o sensibilitate sporita.
Sistemul cu maneta de strangere permite reglarea inaltimii si fixarea aparatelor de gaurit-frezat cu usurinta. Partea in care se fixeaza masina de gaurit-frezat se roteste cu 90 grade in ambele sensuri.
Standul de gaurire este prevazut cu gauri pentru fixarea mesei KT 70, si gauri pentru fixarea pe banc.
 
Nota: Tehnicienii nostri prefera folosirea aluminiului turnat sub presiune pentru ca este curat si stabil. Toate reperele sunt frezate pe masinile noastre CNC ultramoderne. Pura precizie !!
 
Nota fotografie: Menghina speciala care apare in imagine (Machine Vice MS 4 cod P28132) nu este inclusa in kit.


Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.

 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.