Produse
TOP

Smartwatch Sport Xblitz Touch

Cod rv_603
Produse smart Smartwatch Smartwatch Sport Xblitz Touch
Pret: 246.10 Lei
In stoc
Cumpara

Smartwatch Sport Xblitz Touch

Smartwatch Sport Xblitz Touch este un produs modern care va va ajuta sa va ngrijiti de sanatatea si starea dumneavoastra. Cu exceptia functiilor standard, cum ar fi masurarea timpului, smartwatch-ul sport Xblitz Touch are o gama larga de functii avansate.

Functia de masurare a pulsului, contorul caloriilor arse sau functia de distanta va ajuta n timpul exercitiilor zilnice. Datorita lor puteti controla parametrii antrenamentului dvs. Smartwatch-ul Xblitz poate fi luat cu usurinta ntr-o excursie la munte. Durata de viata a bateriei se ncarca p na la o saptam na si impermeabilitatea IP68, mpreuna cu ecranul TFT garanteaza functionarea corecta a dispozitivului n orice conditii.

Cand in sfarsit te odihnesti dupa o zi activa, smartwatch-ul Xblitz Touch analizeaza somnul monitorizand constant parametrii sai, astfel sa te odihnesti cat mai bine. In plus, puteti opera cu usurinta dispozitivul prin intermediul aplicatiei mobile.

CONTROLEAZA-TI RIMUL Smartwatch Xblitz Touch este un ceas inteligent pentru cei carora le place sa isi urmareasca ritmul zilnic. Cu exceptia datelor standard, Xblitz Touch va informeaza despre bataile inimii curente, caloriile arse in timpul activitatii si numarul de pasi parcursi. Ecranul mare cu diagonala de 1,3 va permite sa folositi dispozitivul in orice conditii.

CONTROLARE ACTIVITATI Xblitz Touch este echipat cu senzor de impuls la incheietura, care-ti arata pulsul intr-un timp real. Urmareste-ti acitivitatile, masoara distantele, arde-ti caloriile, bate-ti recordurile!

MULTE FUNCTII DE MONITORIZARE Urmariti-va etapele de somn si optimizati-va odihna. Xblitz Touch are un ceas cu alarma cu vibratii, care va va trezi si veti dormi mai bine cand va trebui sa va treziti devreme.

VA FUNCTIONA IN ORICE CONDITII incepeti o alta aventura cu Xblitz Touch. Dispozitivul respecta standardul impermeabil IP68, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si praf.

UITA DE INCARCARE PENTRU O LUNGA PERIOADA
Xblitz Touch nexus intern cu capacitate de 180 mAh. Dispozitivul asigura timp de lucru indelungat, fara a fi nevoie de incarcare frecventa. Suportul magnetic ergonomic faciliteaza incarcarea smartwatch-ului:
Timp de fnctionare: 5 - 7 ZILE
MOD STAND-BY: Pana la 15 ZILE
Smartwatch sport Xblitz Touch

Caracteristici:
Functii: masurarea timpului, masurarea tensiunii arteriale, pedometru, monitorizare a somnului, contor de calorii arse, functia gaseste telefonul, functia de notificari, functia sport , masurarea distantei distantei, stop-watch
Sistem de operare: Android 4.4 sau o versiune ulterioara iOS 8.0 sau o versiune ulterioara
Ecran: TFT 1.3 39; 39; 240 x 240 px
Bluetooth: 4.2
Memorie RAM ROM: 64 kB (flash 512 kB) 16 mB
Dimensiuni: 42 x 36 x 10 mm
Impermeabilitate: Da, standard IP68
Alimentare: baterie 180 mAh
Timp de lucru: Standby: pana la 15 zile utilizare: 5-7 zile
Garantie: 2 ani
Aplicatie: Wearhealth - Android Market si Apple Store


 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam