Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Servo Futaba S3152 Digital Standard

Cod F1322
Servomecanisme Standard 20 mm Servo Futaba S3152 Digital Standard
Pret: 115.10 Lei
Stoc zero
Cumpara

Servo Futaba S3152 Digital Standard

A powerful, low-cost digital servo for demanding applications.
This servo was developed for use primarily in fixed-wing model aircraft and helicopters. The output shaft is supported in one ballrace and a special double bush.
Wireless construction for excellent vibration resistance.
 
Specificatii:
Dimensiuni: 40 x 20 x 38 mm
Masa: 42.5 g
 
Tensiune de lucru: 4.8 volti
Moment: 5.2 kg-cm
Viteza: 0.17 sec/ 45°
Putere de sustinere: 13 kg-cm
 
Tensiune de lucru: 6 volti
Moment: 6.5 kg-cm
Viteza: 0.13 sec/ 45°
Putere de sustinere: 16.3 kg-cm
 

Servomecanisme digitale
O noua generatie de servomecanisme incorporind o tehnologie bazata pe micro-procesoare. Aceste servomecanisme sunt ultra-rapide si ofera o torsiune imensa in limitele unei carcase compacte. Tehnologia bazata pe micro-procesoare ofera acestor servomecanisme urmatoarele avantaje in plus fata de cele deja existente la servo-mecanismele conventionale:

O putere mai mare de sustinere
Servomecanismul e aproape imposibil de mutat din pozitia lui; in mod special este folosit la aplicatii unde capacitatea de sustinere a pozitiei comandate este importanta.

Raspuns mai rapid
Servomecanism cu pornire chiar si mai rapida, ceea ce este foarte important atunci cind este utilizat impreuna cu un giroscop. Cu cit raspunsul servomecanismului este mai rapid cu atit este mai mica deviatia pe care rotorul cozii este nevoit sa o faca si cu atit mai mica corectia acestuia.

Rata de impulsuri mai mare
Servomecanismele digitale proceseaza semnale de doua ori mai rapid decit cele normale si, de aceea, receptioneaza informatia lor pozitionala mult mai rapid. Acest lucru este in mod particular important atunci cind este utilizat in conjunctie cu un sistem giroscop ca, de exemplu, modelul GY-401, care este capabil sa genereze de doua ori rata normala a pulsatiei pentru servo-mecanisme digitale. Rezultatul este acela ca de doua ori mai multe comenzi sunt procesate in aceeasi perioada de timp.


 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului