Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
   Gimbal
Navomodele
Automodele
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Regulatoare pt motoare electrice
Servomecanisme
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Pusca airsoft SLV M15A4

Cod V520140
Diverse Airsoft Pusca airsoft SLV M15A4
Pret: 397.00 Lei - OFERTA SPECIALA
In stoc
Cumpara

Pusca airsoft SLV M15A4

Sportline ArmaLite M15A4 este o replica cu un bun raport pret calitate, gandita in special pentru cei care doresc sa-si faca intrarea in acest sport. Are o dimensiune si o putere (aproape 1 Joule) care o face utilizabila in aproape toate aplicatiile uzuale din airsoft (competitii in padure, in camp deschis, antrenament in curtea casei, etc).

Incarcatorul cu 300 de bile asigura autonomie suficienta inainte de a fi necesara reincarcarea. In partea superioara se pot monta accesorii cum ar fi luneta sau dispozitiv de ochire cu laser. 
Angrenajul este in intregime metalic. In ansamblu aceasta replica de M15 este un produs robust si are o greutate care amplifica senzatia de realism.
   
Caracteristici:
- Licenta full ArmaLite
- Pat rabatabil cu 6 pozitii
- Mecanism metalic
- Sina pentru accesorii montata superior
- Hop-up usor accesibil
- Catare spate ajustabila
- Inele fata si spate pentru prindere curea
- Marcaje autentice
- Incarcator 300 bile
- Maner de transport detasabil
- Acumulator si incarcator incluse
 
Specificatii:
Lungime: 766-850 mm
Lungime teava: 372 mm
Capacitate incarcator: 300 bile
Hop-Up: ajustabil
Viteza bila la iesire: 95 m/s
Masa: 2150 grame
Energie: 0,9 Joule


Atentie!
Acest produs nu este o jucarie pentru copii !! Produsele sunt recomandate persoanelor cu varsta peste 18 ani. Intrebuintarea gresita sau neatenta poate cauza rani serioase mai ales ochilor sau in cazuri extreme chiar moartea. Poate prezenta un posibil pericol pana la distante de 100 m. Ochelarii de protectie trebuie folositi tot timpul.

Cititi, intelegeti si urmati cu atentie toate masurile de siguranta, inainte de utilizare. Nu introduceti munitie in incarcator pana nu ati citit si inteles instructiunile. Nu depozitati armele cu munitie in incarcator sau pe teava.

Airsoft-ul este un sport. Armele comercializate sunt replici 100% (ca forma) ale pistoalelor adevarate. Absolut toate trag cu bilute de plastic. Armele se impart in 3 categorii ca mod de functionare: arc, gaz, CO2. Conform legislatiei in vigoare, in Romania, armele airsoft si paintball nu intra sub incidenta legii 295/2004 - "Legea Armelor si Munitiilor"; astfel detinerea si folosirea nu necesita autorizatie sau permis. Armele nu se pot comercializa minorilor.

Deoarece aspectul lor exterior este identic cu cel al armelor adevarate, este interzisa folosirea replicilor in scop de amenintare, intimidare, auto aparare sau creare panica.

Este interzisa modificarea armelor sau folosirea altor proiectile sau gaz decat cel furnizat de o firma autorizata in vanzarea de arme airsoft.


 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului