Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
   Gimbal
Navomodele
Automodele
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Regulatoare pt motoare electrice
Servomecanisme
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Pusca airsoft SLV ARSENAL SA M7

Cod V520137
Diverse Airsoft Pusca airsoft SLV ARSENAL SA M7
Pret: 399.00 Lei - OFERTA SPECIALA
In stoc
Cumpara

Pusca airsoft SLV ARSENAL SA M7

Arsenal SA M7 Sportline este un produs clasic licentiat de compania Arsenal din USA. Replica pentru airsoft este fabricata complet din metal inclusiv mecanismele interne si angrenajul.
 
Specificatii:
Lungime: 870 mm
Lungime teava: 445 mm
Capacitate incarcator: 600 rounds
Hop-Up: ajustabil
Viteza bila la iesire: 95 m/s
Masa: 2800 grame
Energie: 0,9 Joule

Atentie!
Acest produs nu este o jucarie pentru copii !! Produsele sunt recomandate persoanelor cu varsta peste 18 ani. Intrebuintarea gresita sau neatenta poate cauza rani serioase mai ales ochilor sau in cazuri extreme chiar moartea. Poate prezenta un posibil pericol pana la distante de 100 m. Ochelarii de protectie trebuie folositi tot timpul.

Cititi, intelegeti si urmati cu atentie toate masurile de siguranta, inainte de utilizare. Nu introduceti munitie in incarcator pana nu ati citit si inteles instructiunile. Nu depozitati armele cu munitie in incarcator sau pe teava.

Airsoft-ul este un sport. Armele comercializate sunt replici 100% (ca forma) ale pistoalelor adevarate. Absolut toate trag cu bilute de plastic. Armele se impart in 3 categorii ca mod de functionare: arc, gaz, CO2. Conform legislatiei in vigoare, in Romania, armele airsoft si paintball nu intra sub incidenta legii 295/2004 - "Legea Armelor si Munitiilor"; astfel detinerea si folosirea nu necesita autorizatie sau permis. Armele nu se pot comercializa minorilor.

Deoarece aspectul lor exterior este identic cu cel al armelor adevarate, este interzisa folosirea replicilor in scop de amenintare, intimidare, auto aparare sau creare panica.

Este interzisa modificarea armelor sau folosirea altor proiectile sau gaz decat cel furnizat de o firma autorizata in vanzarea de arme airsoft.


 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului