Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats USS CONSTITUTION (910 mm)

Cod V439902
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats USS CONSTITUTION (910 mm)
Pret: 765.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats USS CONSTITUTION (910 mm)

USS CONSTITUTION este o fregata de mare tonaj din lemn, cu trei catarge, apartinand Marinei Statelor Unite. A fost botezata de catre presedintele George Washington. Acum ea este cea mai veche fregata din lume in stare de functionare.
 
Lansata la apa in anul 1797, CONSTITUTION a fost una din cele sase fregate originale care au primit autorizatia de constructie prin Naval Act din 1794. Au fost proiectate de Joshua Humphreys pentru a fi nave de baza a fortelor navale si astfel ele sunt mult mai dotate cu armament greu decat fregatele standard a perioadei respective. Construita la santierul naval Edmund Hartt in Boston, Massachusetts primele sale atributii in cadrul Marinei Statelor Unite ale Americii au fost de a oferi protectie transporturilor maritime comerciale americane in timpul conflictului cu Franta si sa invinga piratii barbari in primul razboi cu barbarii.
 
USS CONSTITUTION este renumita in special pentru actiunile sale in timpul razboiului din 1812 impotriva Marii Britanii, atunci cand ea a capturat navele comerciale si a invins 5 nave de razboi britanice: HMS GUERRIERE, JAVA, PICTOU, CYANE si LEVANT. Lupta cu GUERRIERE i-a adus porecla de "OLD IRONSIDES" si adoratia publicului, care a salvat-o in mod repetat de a fi trimisa la fier vechi. Ea a continuat sa serveasca in mod activ natiunea ca nava amiral in escadrilele mediteraneene si africane si a facut inconjurul lumii in anul 1840.
 
In timpul Razboiului Civil a servit ca nava de scoala pentru Academia Navala a SUA si a transportat lucrari de arta si bunuri industriale pentru Expozitia de la Paris din 1878.
 
A fost retrasa din serviciul activ in 1881 si transformata in muzeu in anul 1907. In 1931 a inceput un turneu timp de 3 ani prin 90 de porturi ale natiunii americane iar in 1997 a navigat din nou, cu propulsie proprie, pentru aniversarea a 200 ani de la prima lansare la apa.

Specificatii:
Lungime: 910 mm
Latime: 270 mm
Inaltime: 670 mm
Scara: 1:100

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


 

Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.