Produse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats ST. ROCH (470 mm)

Cod BB0605
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats ST. ROCH (470 mm)
Pret: 366.70 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Billing Boats ST. ROCH (470 mm)

ST. ROCH a fost construita in portul Burrard Dry in North Vancouver in anul 1928, conceputa pentru a naviga in apele arctice. A fost prima nava ce a trecut prin pasajul Nord-Vestic de la Pacific la Atlantic. In vara anului 1944 ST. ROCH a navigat de la Halifax la Vancouver, devenind astfel prima nava care a efectuat cursa in ambele directii.

Specificatii:
Lungime: 470 mm
Latime: 110 mm
Inaltime: 325 mm
Scara: 1:72

Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.