Produse
   Avioane
   Zmee
   Gimbal
   Baterii
   Diverse
   Placaj
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Navomodel macheta Billing Boats MAYFLOWER (650 mm)

Cod V437094
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Billing Boats MAYFLOWER (650 mm)
Pret: 599.00 Lei
In stoc
Cumpara

O nava cu trei catarge lansata in 1615. Lungime 19.50 m, latime 7.95 m si pescaj 3.35 m, cantareste 180 tone. Prima informatie despre C dateaza in 6 Septembrie 1620. Dupa cateva dificultati, ambarcatiunea a navigat de la Plymouth in Anglia cu 102 persoane la bord. Dupa 67 zile pe mare, MAYFLOWER a ancorat in portul care urma sa se numeasca mai tarziu Provincetown – aproape 200 mile mai la nord decat s-a planificat. MAYFLOWER II a fost construita in anul 1957 la Brixham, Devon si a navigat spre SUA, unde este acum ancorata ca fiind un cadou pentru America.

Specificatii:
Lungime: 650 mm
Latime: 135 mm
Inaltime: 520 mm
Scara: 1:60


Continutul kit-ului:
- Instructiuni de asamblare, impreuna cu toate piesele din lemn, plastic si metal precum si alte accesorii sunt incluse in kit ca standard

- Coaste si baghete din lemn pentru coca


Despre nivelul de indemanare

1 - Constructii pentru incepatori
Selectati acest nivel daca nu ati mai construit vre-un navomodel pana acum. Aceste modele au o constructie relativ simpla. Insa retineti: chiar si cel mai simplu navomodel ia mai mult de o zi pentru a fi construit !

2 - Constructii pentru incepatori-avansati
Acest nivel este pentru cei care au mai construit un navomodel inainte, sau poate macar unul din plastic. Aceste modele au, de asemenea, o constructie simpla, insa veti intalni o serie de 'provocari' pe parcurs.

3 - Constructii pentru experimentati

Odata ce ati construit deja cateva navomodele veti gasi probabil in aceasta categorie pasul urmator, in mod firesc. Oricum, modul de executie pentru cateva din operatiunile mai delicate ale acestor constructii sunt lasate la latitudinea dvs, in baza experientei acumulate anterior.

4 - Constructii pentru experti

Modelistul bine antrenat va gasi multe provocari - si multe ore de lucru intens - cu aceste mari si impresionante navomodele. Aceste kit-uri necesita multa dexteritate si o tehnica de executie perfecta. Si veti avea de luat multe decizii in legatura cu modalitatea de executie a diferitelor detalii.

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului