Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina remorcher ATLANTIC 1/50 Kit coca ABS (1060 mm)

Cod EM20210
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina remorcher ATLANTIC 1/50 Kit coca ABS (1060 mm)
Pret: 1095.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina remorcher ATLANTIC 1/50 Kit coca ABS (1060 mm)

GET TO KNOW THE ATLANTIC TUGBOAT TO BUILD THE MODEL 
Descoperiți nava remorcher Atlantic, un remorcher emblematic, construit sa desfasoare activitati in largul marilor si oceanelor. Nu funcționa in porturi, așa că era pregătit să reziste celor mai nefavorabile condiții meteorologice. Toată structura sa a fost considerată a fi o nava foarte stabilă și foarte ușor de controlat, cu scopul de a putea remorca în ape deschise nave mari, cum ar fi petrolierele sau crucișătoarele.
 
Remorcherele, în general, se nasc în secolul al XIX-lea, cand navigația a cunoscut o mare revoluție, principalul factor fiind implementarea propulsiei mecanice. În consecință, navele își măresc treptat dimensiunea și deplasamentul, pierzând ușurința în manevrare în docuri și porturi.
 
Navomodelul remorcher ATLANTIC 
Construiește modelul la scară 1:50 al remorcherului clasic Atlantic. Kitul conține componente din lemn decupate laser, lemn nobil, alamă și fontă. Numeroase detalii foto-gravate sunt incluse pentru o mai mare similitudine cu nava originala.
 
Coca remorcherului Atlantic este fabricata din ABS de înaltă calitate, astfel încât el poate fi ușor transformat într-un model radiocomandat, deoarece este mai rezistent la apă. Interiorul său este pregătit pentru instalarea sistemului electric (care nu este inclus in kit). Tunurile cu apa sunt concepute pentru a putea fi utilizate (pompe nu sunt incluse).
 
Pentru asamblare puteți urmări ghidul nostru multimedia complet cu randări și imagini 3D, pas cu pas în culori.
 
O bijuterie navala cu o lungime de 1060 mm care va încânta toți modelistii datorită detaliilor superbe, stabilității sale pe apă, dar care poate fi prezentata și în orice cameră pe suportul său inclus în kit.

Specificatii:
Dificultate: modelisti avansati
Lungime: 1060 mm
Inaltime: 600 mm
Latime: 250 mm

Scara 1:50


Continut kit:

- Componente din lemn decupate laser, lemn nobil, gravuri, alamă și fontă. Numeroase detalii foto-gravate 
- Instrucțiuni pas cu pas, color
- Stand inclus în kit

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.