Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina VIRGINIA AMERICAN SCHOONER 1/41 Kit (540 mm)

Cod EM22135
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina VIRGINIA AMERICAN SCHOONER 1/41 Kit (540 mm)
Pret: 459.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina VIRGINIA AMERICAN SCHOONER 1/41 Kit (540 mm)

Model din lemn la scara 1:41 a goeletei americane Virginia Schooner. Include instrucțiuni color in 7 limbi diferite și toate componentele necesare pentru a construi această navă clasică din secolul al XIX-lea. Virgina Schooner este o navă clasică care nu poate lipsi din colecția ta de modelare.

Date istorice despre goeleta VIRGINIA
Descoperiți Virginia, o goeleta americana construita și lansata în anul 1819. A îndeplinit sarcini de urmărire și interceptare ca gardă de coastă datorită vitezei si manevrabilitatii sale.
La începutul secolului al XIX-lea, Statele Unite au început să construiască nave mici si rapide amenajate ca goelete, obținând ambarcațiuni extrem de manevrabile și elegante. În ceea ce ar fi faza de inceput Gărzii de Coastă SUA ulterioare, acestea aveau misiunea de a pune în aplicare noua lege cu privire la import și vamă.
 
Navomodelul goeleta americana VIRGINIA
Ghidat de instrucțiunile noastre detaliate pas cu pas, puteți completa modelul acestei nave legendare. Construiți-vă modelul la scară 1:41 al Virginia, o goeletă americană de la începutul secolului al XIX-lea. Sistemul său de construcție care folosește chila și cadrele false aduce ansamblul modelului dvs. mai aproape de construcția navei propriu-zise.
Modelul include piese decupate laser, lemn de esență tare, alamă, pânzele gata cusute, fire de bumbac, piese turnate sub presiune și țesături. Pentru asamblare puteți urmări ghidul complet pas cu pas în 7 limbi, însoțit de planuri la scară 1:1 ale navomodelului.
 
Aruncați o privire la videoclipul pe care l-am creat, astfel încât să puteți aprecia în detaliu care sunt diferitele elemente și piese pe care le conține acest kit.
 
Contents of the kit:
- Piese din lemn decupate laser, lemn, alamă și piese turnate sub presiune
- Pânze de bumbac, tăiate și cusute manual
- Instrucțiuni detaliate de asamblare cu imagini color
- Set complet de planuri la scara 1:1 ale navomodelului 
 
Specificatii:
Varsta minima: 14 ani
Dificultate: modelisti initiati in utilizarea sculelor si materialelor
Lungime: 540 mm
Inaltime: 500 mm
Latime: 120 mm

Scara 1:41

 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.