Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina SANTA MARIA 1/65 Kit (500 mm)

Cod EM22411N
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina SANTA MARIA 1/65 Kit (500 mm)
Pret: 749.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina SANTA MARIA 1/65 Kit (500 mm)

Date istorice despre nava SANTA MARIA
Da, este probabil cea mai importantă navă din istorie, deoarece a fost cea în care se afla Cristofor Columb atunci când a descoperit America la sfârșitul secolului al XV-lea, mai exact, în 1492. Santa Maria Nao, numită greșit „caravelă” - celelalte nave mai mici erau într-adevăr caravele, La Niña și La Pinta, deși cele trei nave erau considerate caravele în documentele originale. La început, Santa Maria se numea La Gallega, al cărui proprietar era Juan de la Cosa.
 
Aventura nu a început pentru a gasi un nou continent, ci un nou traseu sigur către Oceanul Pacific. Prima sa oprire a fost în Insulele Canare, mai precis, în La Gomera, pentru a stoca mai multe provizii și a remedia daunele pe care le putea avea nava, construite cu lemn din Cantabria.
În 12 octombrie, după câteva revolte de echipaj de câteva zile, băiatul de cabină Rodrigo de Triana a văzut pamant: mai întâi au ajuns pe insula Guanahani, pe care au numit-o San Salvador, în arhipelagul Bahamas, apoi la alta pe care au numit-o La Española - în prezent, Haiti-, unde s-a sfarsit calatoria lui Santa Maria. În noaptea de 24 decembrie, nava a rămas blocata pe un banc de nisip din cauza unui malpraxis a omului de pază. Consecință imediată? Recifele de corali au distrus corpul bărcii, echipajul a trebuit să urce pe caravela La Niña. În acest sens, s-a zvonit că Columb dorea sa se foloseasca de aceasta scufundare pentru a se întoarce, deoarece nu găsiseră aur, încercând să-i înșele pe regii catolici pentru a se întoarce în Castilia. În cele din urmă, cu materialele care au rămas din naufragiul lui Santa Maria, au ridicat Fortul de Crăciun cu palisade, primul fort european din Noul Continent.
 
Apoi, da, Columb s-a întors în Peninsula Iberică împreună cu La Pinta și La Niña, pentru a se întoarce mai târziu în America, unde a constatat moartea celor patruzeci de oameni care au ramas acolo pentru colonizare. De ce? Se pare că indienii au făcut-o pentru a-i pedepsi pentru că le furaseră mâncarea și femeile. În mod surprinzător pentru acea vreme, Columb nu l-a penalizat pe liderul nativilor, ci a permis alte abuzuri. In toate aceste expeditii, marele navigator a fost convins ca ajunsese in Asia, pe coastele Indiei si din acest motiv i-a numit pe indigeni ca fiind indieni.
 
Navomodelul corabie SANTA MARIA 1:65 
Navomodelul Santa Maria Caravelle la scara 1:65 nu poate lipsi din colecția de replici fidele ale vreunui navomodelist, construcția sa este de neevitat deoarece este una dintre navele esențiale din istoria navală a planetei . Se adresează fanilor acestui hobby care au un nivel avansat de abilități, necesare pentru construcția acestui minunat model.
 
Kitul contine piese de lemn de mesteacăn de înaltă calitate, decupate laser; detalii magnifice din metal și foto-gravate; vele gata decupate si cusute, șabloane din carton decupat pentru a putea vopsi crucile caracteristice și, ca un cadou, astfel încât modelul să fie perfect expus, ca o operă de artă, primiti un suport din lemn cu o placă metalică gravata cu numele navei.

Este inclus un DVD cu instrucțiuni complete, cu fotografii clarificatoare pas cu pas în nouă limbi diferite, precum și mai multe tutoriale video, facilitând operatiunile de asamblare. 
 
Specificatii:
Varsta minima: 14 ani
Dificultate: modelisti avansati
Lungime: 500 mm
Inaltime: 495 mm
Latime: 260 mm

Scara 1:65

 
Continut kit:
- Piese din lemn de mesteacăn de înaltă calitate, decupat
- Detalii magnifice din metal și foto-gravate
- Vele rezistente și întărite din bumbac
- Șabloane din carton decupat pentru a putea vopsi crucile caracteristice
- astfel încât modelul să fie perfect expus, ca o operă de artă, o bază din lemn cu o placă metalică gravata
- DVD cu instrucțiuni, cu fotografii clarificatoare pas cu pas în nouă limbi diferite, precum și mai multe tutoriale video, facilitând asamblarea navomodelului



 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.