Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina LA PROVENCALE 1/20 Kit (305 mm)

Cod EM19017
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina LA PROVENCALE 1/20 Kit (305 mm)
Pret: 299.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina LA PROVENCALE 1/20 Kit (305 mm)

Kit pentru construcția navomodel din lemn a acestei bărci de pescuit franceze: la Provençale. Navomodel din lemn scara 1:20 cu piesele necesare: lemn, pânze, sârmă, accesorii metalice ... Destinat începătorilor, este și pe gustul experților pentru detaliile și calitatea sa minunate.

Date istorice despre nava franceza de pescuit LA PROVENÇALE
Descoperiți modelul din lemn al Provençale, o barcă tradițională de pescuit din Riviera Franceză. Cu o linie tipic mediteraneană datorită celor două pânze latine, această barcă a fost fabricată cu resturile de lemn utilizate pentru construcția de ambarcatiuni de pescuit mai mari.
 
Fundul cocii este plat, ceea ce permite apropierea de marginea numeroaselor plaje și golfuri din regiunea minunată a cărei caracteristică este. Obișnuite în rândul celor mai săraci pescari, aceste bărci aveau probleme serioase pe vreme rea.
 
CONTENTS OF THE MODEL SHIP BUILDING KIT: LA PROVENÇALE 1/20
Ghidat de instructiunile pas cu pas detaliate, puteți completa frumoasa dvs replică a acestei frumoase bărci de pescuit. Construiți-vă modelul la scară 1/20 La Provencale, nava tipică de pescuit din Riviera Franceză. Sistemul său simplu de construcție și velatura simpla îl fac ideal pentru începători în modelismul naval.
 
Navomodelul include un set de piese din lemn decupate laser cu precizie, lemn nobil, alamă, fontă și vele de bumbac tăiate și cusute manual gata pentru a fi amplasate. Pentru asamblare veți putea urma ghidul nostru complet pas cu pas color, în 7 limbi, însoțit de desene la scară 1:1 ale modelului finit.

Specificatii:
Difficultate: pentru incepatori
Lungime: 305 mm
Inaltime: 335 mm
Latime: 100 mm
Scara: 1:20


Contents of the kit:

- Set de piese din lemn decupate laser cu precizie, lemn nobil, alamă, fontă și vele din bumbac tăiate și cusute manual gata pentru a fi amplasate
- Ghid complet pas cu pas în 7 limbi și în culori, însoțit de desene la scară 1:1 ale modelului finit

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.