Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of SANTISIMA TRINIDAD 1/50 Kit (380 mm)

Cod EM19014
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of SANTISIMA TRINIDAD 1/50 Kit (380 mm)
Pret: 299.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of SANTISIMA TRINIDAD 1/50 Kit (380 mm)

Descriere kit Captain's boat of SANTISIMA TRINIDAD
 
Cu acest kit veti avea placerea sa construiti barca cu panze si vasle a capitanului navei spaniole Santisima Trinidad, un model fantastic din lemn, panza si metal. Kit-ul pentru constructia acestei mici ambarcatiuni include toate piesele necesare pentru a completa modelul la scara 1:50: lemn si piese metalice de inalta calitate, fire de bumbac, panze. Pentru asamblare urmariti pas cu pas instructiunile.
 
Date istorice despre nava spaniola SANTISIMA TRINIDAD
 
Santisima Trinidad (oficial Nuestra Señora de la Santisima Trinidad) a fost la început o nava spaniola de 120 de tunuri, extinsa apoi la 140. A fost cea mai mare nava a timpului sau, asa ca a primit porecla de El Escorial de los Mares si a fost una dintre putinele nave de linie cu patru poduri care au existat. Construita in anul 1769 la santierele navale din Havana (Cuba).
 
In ciuda acestui fapt, nu a fost foarte eficienta din cauza navigatiei lente si a manevrabilitatii dificile. Este amintita mai ales pentru tragicul sau sfarsit in batalia de la Trafalgar (21 octombrie 1805) sub comanda capitanilor Baltasar Hidalgo de Cisneros, Francisco Javier de Uriarte Y Borja capitan de pavilion.
 
Dupa o lupta grea a fost capturat de englezi in conditii foarte proaste, cu peste 200 de morti si 100 de raniti. Englezii au depus toate eforturile pentru a duce nava avariata in portul englez Gibraltar, fiind remorcata de fregatele HMS Naiad si HMS Phoebe. Cu toate acestea, s-a scufundat in cele din urmă pe 24 octombrie, la aproximativ 25 sau 28 de mile sud de Cádiz.
 
Simbolul sfarsitului puterii spaniole pe mare, cea mai mare arma de razboi a timpului sau ramane acum pe fundul marii. Piesele sale de artilerie au fost extrase si instalate la intrarea in Pantheon of Maritime Illustres situat in School of Suboficiales of the Navy, in San Fernando (Cádiz).
 
Specificatii:
Grad de dificultate: pentru incepatori
Lungime: 380 mm
Inaltime: 235 mm
Latime: 85 mm

Scara 1:50


Continut kit:
- Piese decupate laser de inalta precizie
- Lemn fin, alama, fonta si velatura gata de montaj
- Instructiunile pas cu pas cu ilustratii

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.