Produse
TOP

Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of HMS ENDEAVOUR 1/50 Kit (420 mm)

Cod EM19015
Navomodele Machete statice Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of HMS ENDEAVOUR 1/50 Kit (420 mm)
Pret: 299.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel macheta Artesania Latina Captain's Boat of HMS ENDEAVOUR 1/50 Kit (420 mm)

Barca lunga a capitanului HMS Endeavour este un kit de navomodel din lemn pentru initiere in modelismul naval. Acest kit uimitor include un set complet de instructiuni color si toate piesele necesare pentru a completa macheta: piesele din lemn, panzele, firele, accesorii metalice.

Date istorice despre nava HMS ENDEAVOUR
 
Lansata in 1765 a fost achizitionata trei ani mai tarziu de British Admiralty si pregatita pentru o expeditie de trei ani sub comanda faimosului capitan James Cook. S-a dovedit a fi o calatorie istorica in care s-au facut descoperiri importante. Australia si Tahiti au fost descoperite si s-au localizat numeroase insule; au fost descoperite specii de animale si plante necunoscute anterior în Europa; pentru prima data a fost calculata cu mare precizie pozitia pe longitudine prin intermediul formulelor matematice. Contributia calatoriilor lui James Cook la navigatie, dezvoltarea marinei si explorare geografica sunt de importanta istorica.

Acum puteti vedea si atinge barca lunga a capitanului HMS Endeavour datorita machetei 1:50, o bijuterie a modelismului naval.
 
Kit-ul navomodelului barcii capitanului HMS ENDEAVOUR
 
Descoperiti barca lunga cu panze si vasle a capitanului HMS Endeavour, model din lemn reprodus cu o fidelitate exceptionala. Ghidat de instructiunile noastre multimedia detaliate, veti completa pas cu pas replica acestei frumoase nave cu punte si doua catarge. 
 
Setul de construit contine piese din tabla de inalta precizie decupate laser, piese din lemn fin, cum ar fi mesteacan dar si alte esente, panze gata cusute manual, fire de bumbac, suport pentru expunerea navomodelului dupa finalizare, alama, piese turnate, etc. Pentru asamblare urmariti pas cu pas ghidul nostru complet tiparit color si in sapte limbi diferite, insotit de planul la scara al modelului finit.
 
Specificatii:
Recomandat pentru varsta minima: 14 ani
Grad de dificultate: pentru incepatori
Lungime: 420 mm
Inaltime: 270 mm
Latime: 90 mm
Scara 1:50

 
Continut kit:
- Piese din placaj decupat laser
- Lemn si furnir de mesteacan
- Piese multiple din lemn, metal si alama
- Vele cusute manual pregatite pentru a fi pozitionate
- Fire de bumbac
- Suport de expunere pentru navomodel
- Ghid de asamblare pas cu pas foarte detaliat
- Planuri la scara 

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.