Produse
TOP

Navomodel lemn Artesania Latina DRAKKAR Viking Kit (270 mm)

Cod EM30506N
Navomodele Machete statice Navomodel lemn Artesania Latina DRAKKAR Viking Kit (270 mm)
Pret: 109.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Navomodel lemn Artesania Latina DRAKKAR Viking Kit (270 mm)

Construiți, decorați și bucurați-vă de modelul ambarcatiunii Viking. Este alcătuita din 54 de piese și după ce ati construit-o are o lungime de 270 mm.
 
Navomodelul barcii viking DRAKKAR
Această serie de „Barci Istorice” este un grup de kituri de construit pentru copii cu vârsta de +8 ani. Ele ofera constructii ușoare și plăcute care presupun o activitate diferită și sănătoasă și pot fi începutul unei pasiuni pentru un hobby minunat: modelismul. Împărtășiți și bucurați-vă cu cei mai mici copii care construiesc această serie de bărci care au marcat istoria omenirii.
 
Structura de bază a modelului este realizata din piese de placaj fin decupat laser care se imbina în sistem extrem de simplu și eficient.
 
Kitul include toate cele necesare pentru completarea ambarcatiunii: vele tăiate și cusute, fir de bumbac, instrucțiuni pe DVD, adeziv, vopsele, pensulă și autocolante.

Specificatii:
Dificultate: incepatori
Lungime: 270 mm
Numar de piese: 54

Varsta minima: 8 ani





 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.