Produse
TOP

Masina de gaurit cu banc TBH

Cod P28124
Pret: 1688.70 Lei
Stoc zero
Cumpara

Masina de gaurit cu banc TBH

Aceasta masina de gaurit este foarte usor de ajustat in inaltime, dispune de un sistem de blocare la un anumit nivel. Placa pe care este montata este prevazuta cu sloturi in forma de T si gaura pentru burghiu. Coloana pe care aceasta este montata este nichelata. 

Motorul se alimentaza la 230 V, este silentios si pe baza de magneti permanenti. Transmisia se face prin intermediul unei curele in forma de V. Forta se multiplica de 6 ori la turatii mici.
 
Date tehnice:
Motorul de 230 V are 3 viteze 1080, 2400, 4500 rpm. Cursa mandrinei cu ajutorul manetei 70 mm. 
Dimensiunea maxima a burghiului care se poate prinde in mandrina din dotare este de 10 mm - aceasta este si dimensiunea maxima a gaurilor care se pot da in otel. 
Pensetele optionale permit prinderea burghielor pana la 6 mm. 
Placa are o dimensiune de 200 x 200 mm. Coloana are o inaltime de 500 mm si un diametru de 45 mm. Masa 10 kg.
 
Caracteristici:
1. Reglajul pe inaltime se realizeaza foarte usor, cu ajutorul unei manivelesi a unui blocaj
2. Indicator de adancime cu limitator. Axul principal pe rulmenti, cu filet 1/2" permite fixarea mandrinei sau a pensetelor optionale
3. Ideal pentru gaurirea in coordonate, impreuna cu masa KT 150

 

Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.
















 

 



 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.