Produse
TOP

Masina CNC de taiat si gravat cu laser ATOMSTACK A5 M30, putere 30W, 410x400 mm, taiere lemn, plastic, textile si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB

Cod AA5M30
Freze CNC, Laser CNC si scule Lasere CNC gravura/ decupare Masini Laser CNC Masina CNC de taiat si gravat cu laser ATOMSTACK A5 M30, putere 30W, 410x400 mm, taiere lemn, plastic, textile si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB
Pret: 1675.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Masina CNC de taiat si gravat cu laser ATOMSTACK A5 M30, putere 30W, 410x400 mm, taiere lemn, plastic, textile si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB


 
Caracteristic principale:
1. Noul design de protecție a ochilor din sticlă speciala cu filtru cu actiune panoramica: capacul de protecție din sticlă cu filtru joacă un rol foarte bun în protejarea ochilor, filtrând 97% din lumina ultravioletă, tu și oamenii din jurul tău nu trebuie să purtați ochelari de protecție, puteți urmăriți și gravarea laser. Reduceți costul ochelarilor de protecție și inconvenientul de a purta ochelari de protecție.
 
2. Design solid și ușor al sasiului: designul structurii anodizate din aliaj de aluminiu face mașina mai durabilă și îmbunătățește acuratețea gravării. Întreaga structură a fost proiectată pentru o asamblare rapidă, care poate fi finalizată în general în 10-20 de minute.
 
3. Laser cu focalizare fixă ​​de înaltă performanță îmbunătățit: nu este nevoie să reglați focalizarea înainte de gravare; Zona focală a noului laser este doar 1/3 din suprafața spotului altor lasere obișnuite, noul laser combină gravarea de precizie și tăierea cu energie ridicată în același timp. Puterea laserului cu focalizare fixă ​​este mai stabila decât laserul cu zoom variabil
 
4. Compatibilitate largă: Aparatul poate fi compatibil cu diverse aplicatii de gravare mature, cum ar fi LaserGRBL, LightBurn, suportă Win 7 / Win 8 / Win 10 / Win 11 și, de asemenea, suportă sistemul MAC (LightBurn). Format fișier de gravare: NC, BMP, JPG, PNG, DXF etc.
 
5. Axa liniilor de scară precise: există linii de scară precise pe axa X și Y pentru a facilita măsurarea rapidă a lungimii. Suprafața mare de 410 x 400 mm poate satisface o multitudine de necesitati de gravare.
 
6. Tehnologie imbunatatita de spot cuplat cu dublă compresie: zona de focalizare laser ultra-fină este redusă la 0,16 x 0,19 mm, laserul de înaltă densitate poate tăia cu ușurință lemn de 6 mm grosime, material acrilic negru gros de 6 mm; poate grava direct oțel inoxidabil slefuit oglinda, ceramică sau sticlă.
 
7. Ghidaj cu șurub integrat: mașina folosește o tijă șurub integrată în loc de un cuplaj combinat. Motorul pas cu pas și tija șurubului sunt integrate, ceea ce face mișcarea capului de gravare/taiere mai precisă și cuplajul mai durabil.
 
8. Laser nou cu buton: este mai convenabil și mai rapid să reglați înălțimea laserului.
 
Informatii produs:
- Suprafata de lucru: 410 x 400 mm
- Materiale utilizabile la gravura: lemn, carton, plastic, piele, placi PCB, alumiu, placi metalice, otel inoxidabil, sticlaceramica, bumbac, etc
- Materiale ce pot fi taiate: carton, placi de lemn sau placaj, materiale acrilice, placi relativ subtiri din plastic, burete, etc
- Putere consumata: 30 W
- Putere laser: 10-11 W
- Lungime de unda: 445 ± 5 nm
- Acuratete gravura/taiere: 0.01 mm
- Focalizare: laser cu distanta focala fixa, nu necesita focalizare
- Capac pentru protectia ochilor: da
- Aplicatii de lucru: LaserGRBL
- Sistem de operare: Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 / Win 11
- LightBurn, supports Windows / Mac OS / Linux
- Format fisiere de lucru: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, etc.
- Conexiune USB pentru transmitere date
- Tensiune de lucru: 230 V ac 
- Certificari: CE, FCC, RoHS, FDA, PSE
 
Pachet A5 LASER ENGRAVER:
1 x ansamblu axa X
2 x sectiune 57 cm
2 x sectiune 48 cm
1 x cutia de control 
3 x picioare suport 
1 x ochelari 
1 x modul laser
1 x alimentator 24 V / 2 A 
1 x cablu alimentare 
1 x cablu USB 
 
Pachet pentru montare Pasul 1 - 5
1 x cheie M5 
10 x cable tie
3 x bucati din lemn 
1 x film distanta focala 
1 x cheie M3 
1 x marker
1 x perie 
3 x piese din materiale acrilic 
1 x suport de taiere placa din otel inox 

Nota:
- Când utilizați mașina de gravat cu laser, este obligatoriu să instalați capacul de protecție laser. Dacă nu este instalat, trebuie să purtați ochelari de protecție.
- Vă rugăm să nu atingeți capul laser cu mâna, deoarece vă poate arde mâna.
- Evitați loviturile mecanice asupra mașinii.
- Copiii sub 14 ani nu au voie să folosească acest produs, iar copiii peste 14 ani au nevoie de supravegherea unui adult.
- Mașina de gravat laser nu poate lucra direct pe niciun obiect reflectorizant în oglindă, ceea ce poate cauza rănirea operatorului sau arsurile grave.

 

 

Produse Asociate
Piese de schimb
Produse Asociate
Produs Cod Denumire produs Pret(lei)
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.