Produse
TOP

Masina CNC de gravat si taiat cu laser ATOMSTACK A5 M50, putere 40W (laser 5.5W), 410x400mm, adancime taiere max. 15mm, taiere si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla si unele tipuri de metal

Cod AA5M50
Freze CNC, Laser CNC si scule Lasere CNC gravura/ decupare Masini laser CNC ATOMSTACK si accesorii Masina CNC de gravat si taiat cu laser ATOMSTACK A5 M50, putere 40W (laser 5.5W), 410x400mm, adancime taiere max. 15mm, taiere si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla si unele tipuri de metal
Pret: 2191.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Masina CNC de gravat si taiat cu laser ATOMSTACK A5 M50, putere 40W (laser 5.5W), 410x400mm, adancime taiere max. 15mm, taiere si gravare pe lemn, plastic, piele, placi PCB, textile, sticla si unele tipuri de metal

ATOMSTACK A5 M50 este o mașină de gravat cu laser care protejează ochii, cu o putere laser de 5.5 W. Are o suprafață de gravare de 410 x 400mm și un sasiu din aliaj de aluminiu, care poate fi instalat rapid.
Acceptă materiale de gravare, inclusiv metal, oțel inoxidabil, lemn, ardezie etc. Este un echipament de gravare/decupare de mica putere. 

 
Caracteristic principale:
1. Noul design de protecție a ochilor din sticlă speciala cu filtru cu actiune panoramica: capacul de protecție din sticlă cu filtru joacă un rol foarte bun în protejarea ochilor, filtrând 97% din lumina ultravioletă. Tu și oamenii din jurul tău nu trebuie să purtați ochelari de protecție, puteți urmăriți și gravarea laser. Reduceți costul ochelarilor de protecție și inconvenientul de a purta ochelari de protecție.
 
2. Design solid și ușor al sasiului: designul structurii anodizate din aliaj de aluminiu face mașina mai durabilă și îmbunătățește acuratețea gravării. Întreaga structură a fost proiectată pentru o asamblare rapidă, care poate fi finalizată în general în 10-20 de minute.
 
3. Laser cu focalizare fixă ​​de înaltă performanță îmbunătățit: nu este nevoie să reglați focalizarea înainte de gravare; Zona focală a noului laser este doar 1/3 din suprafața spotului altor lasere obișnuite, noul laser combină gravarea de precizie și tăierea cu energie ridicată în același timp. Puterea laserului cu focalizare fixă ​​este mai stabila decât laserul cu zoom variabil
 
4. Compatibilitate largă: Aparatul poate fi compatibil cu diverse aplicatii de gravare mature, cum ar fi LaserGRBL, LightBurn, suportă Win 7 / Win 8 / Win 10 / Win 11 și, de asemenea, suportă sistemul MAC (LightBurn). Format fișier de gravare: NC, BMP, JPG, PNG, DXF etc.
 
5. Axa liniilor de scară precise: există linii de scară precise pe axa X și Y pentru a facilita măsurarea rapidă a lungimii. Suprafața mare de 410 x 400 mm poate satisface o multitudine de necesitati de gravare.
 
6. Laser ultra-fin cu dubla compresie: puterea laserului este de 5,5 W, iar zona de focalizare ultra-fină a laserului este redusă la 0,08 x 0,08 mm. Laserul de înaltă densitate poate tăia lemn de 6 mm grosime și acril negru; poate grava direct metal lustruit din oțel inoxidabil și ceramică.
 
7. Ghidaj cu șurub integrat: mașina folosește o tijă șurub integrată în loc de un cuplaj combinat. Motorul pas cu pas și tija șurubului sunt integrate, ceea ce face mișcarea capului de gravare/taiere mai precisă și cuplajul mai durabil.
 
8. Laser nou cu buton: este mai convenabil și mai rapid să reglați înălțimea laserului.
 
Informatii produs:
- Suprafata de lucru: 410 x 400 mm
- Materiale utilizabile la gravura: lemn, carton, plastic, piele, placi PCB, alumiu, placi metalice, otel inoxidabil, sticla, ceramica, bumbac, etc
- Materiale ce pot fi taiate: carton, placi de lemn sau placaj, materiale acrilice, placi relativ subtiri din plastic, burete, etc
Putere consumata: 40 W
- Putere laser: 5.5 W
- Lungime de unda: 445 ± 5nm
- Acuratete gravura/taiere: 0.01mm
- Focalizare: laser cu distanta focala fixa, nu necesita focalizare
- Capac pentru protectia ochilor: da
- Aplicatii de lucru: LaserGRBL, LightBurn
- Sistem de operare: Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 / Win 11

- Format fisiere de lucru: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, etc.
- Conexiune USB pentru transmitere date
- Tensiune de alimentare: 230 V ca
- Certificari: CE, FCC, RoHS, FDA, PSE

Nota:
- Când utilizați mașina de gravat cu laser, este obligatoriu să instalați capacul de protecție laser. Dacă nu este instalat, trebuie să purtați ochelari de protecție.
- Vă rugăm să nu atingeți capul laser cu mâna, deoarece vă poate arde mâna.
- Evitați loviturile mecanice asupra mașinii.
- Copiii sub 14 ani nu au voie să folosească acest produs, iar copiii peste 14 ani au nevoie de supravegherea unui adult.
- Mașina de gravat laser nu poate lucra direct pe niciun obiect reflectorizant în oglindă, ceea ce poate cauza rănirea operatorului sau arsurile grave.

Nota: Nu recomandam acest produs persoanelor care nu detin cunostinte elementare de limba engleza. Ecranul de comunicare si aplicatiile ce coordoneaza functionarea masinii sunt in limba engleza.
 
Continut kit:
1 x Ansamblu axa X
2 x Sectiunea 57 cm
2 x Sectiunea 48 cm
1 x Cutia de control
3 x Picioare
1 x Ochelari protectie
1 x Cap laser
1 x 24 V / 2 A alimentator
1 x Comutator putere
1 x Cablu USB

 
Step 1~5 installation package:
1x M5 wrench
10x Rolled belt
3x Small wood
1x Focal length film
1x M3 wrench
1x Marker
1x Brush
3x Small acrylic
1x Stainless steel backing plate for cutting








 


























Produse Asociate
Piese de schimb
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.