Produse
TOP

Ferestrau circular KS 230

Cod P27006
Pret: 699.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Ferestrau circular KS 230

Discul "super cut" cu diametrul de 58 mm taie lemn de esenta moale cu grosimi de pana la 8 mm, plastic pana la 3 mm grosime si metale neferoase pana la 1,5 mm. Chiar si fibra de sticla ranforsata poate fi taiata cu discul cu dinti din tungsten.
Motorul de 85 W este testat VDE, lucreaza silentios la o tensiune de 220 - 240 V si are o durata mare de viata. Usa culisanta permite evacuarea cu usurinta a rumegusului rezultat in urma folosirii. 
 
Dimensiuni aproximative: 240 x 180 x 80 mm
Masa: 1.8 Kg
 
Caracteristici:
1. Opritor gradat
2. Masa de lucru din aluminiu frezat de 160 x 160 mm
3. Motor performant pentru o utilizare indelungata
4. baza din ABS cu usa pentru evacuare a rumegusului pe partea dreapta
5. Discul "super cut" cu dinti alternativ inclinati 58 mm diametru (cu gaura de 10 mm), 80 dinti ascutiti individual este inclus
6. Ghidaj reglabil cu scala
 
Important !
Transmisia puterii de la motor se face prin intermediul unei curele dintate, lagarele fiind pe rulmenti. Aflata intr-o cutie solida, asigura viteza optima a discului taietor (aprox. 5000 rpm) si dublarea fortei de torsiune. Pe ansamblu asigura o adancime buna de taiere.


Unelte cu caracter ... din 1977
 
De aproape 30 de ani PROXXON Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu de neatins si ireprosabil.
 
PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati de finete si precizie! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele realizate de inginerii germani.
 
Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunguri. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.
 
PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, in conditii de utilizare profesionala. Uneltele sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale.

 

  

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.