Produse
TOP

Drona DJI MAVIC AIR 2 4K

Cod zMVCA2
Drone Drone DJI Innovations Drona DJI MAVIC AIR 2 4K
Pret: 4195.00 Lei
In stoc
Cumpara

Drona DJI MAVIC AIR 2 4K

Mavic Air 2 duce puterea si portabilitatea la nivelul urmator, oferind functii avansate intr-o forma compacta. Functiile de fotografiere inteligenta si calitate excelenta a imaginii pun capodoperele aeriene la indemana. Un zbor mai sigur si mai inteligent va permite sa va imbunatatiti si sa bucurati pe deplin de procesul creativ.

 
Calitate Imagine
Continut de calitate inalta
Captureaza fotografii si videoclupuri aeriene creative datorita rezolutiei 4K la 60 de cadre pe secunda. Cu ajutorul Profilului de culoare D-Cinelike , care pastreaza mai multe informatii pentru post-procesare. Codecul video HEVC (H.265) inregistreaza mai mult informatii din imagini, ocupa mai putin spatiu de stocare si pastreaza intervalul si detaliile dinamice ale materialului dvs., asigurand continutul de calitate inalta.
 
HDR Video
Implicit Dinamic
Secretul pentru un video HDR incredibil este un senzor de imagine Quad Bayer performant de la Sony. Un singur cadru separa nivelurile de expunere in diferite zone, captand cu exactitate detaliile de lumina si intuneric. Imaginile sunt stratificate pentru a crea o imagine plina de culori, echilibrata si atragatoare, cu o gama dinamica ridicata.
 
48MP foto
Cu un senzor CMOS de 1/2 inci, Mavic Air 2 captureaza fotografii impresionante de 48MP.
Camera de 48MP suporta un numar mare de magapixeli, astfel imaginea este detaliata chiar si atunci cand se mareste fotografia.
 
SmartPhoto
Fotografiere Optimizata
Mavic Air 2 are functia de SmartPhoto, care integreaza recunoasterea scenei, HyperLight si HDR intr-un singur mod pentru rezultate optime. Recunoasterea scenelor optimizeaza diferiti parametri ai camerei pentru diferite scene si recunoasterea inteleginta a cinci categorii: apus de soare, cer, iarba, zapada si copaci.
 
HDR Panorama
Mavic Air 2 ofera cel mai avansat mod panoramic de la DJI, cu o gama dinamica, culori mai vii si incredibil de preciese.
 
Functii Inteligente
Capturati imagini cinematice
Mavic Air 2 combina o camera puternica cu moduri inteligente de fotografiere pentru rezultate uimitaore. Fotografia aeriana creativa nu a fost niciodata atat de usoara.
 
FocusTrack
Stapaneste Cerul
Filmarile de calitate profesionala fara efort datorita functiei FocusTrack. Aceasta suita usor de utilizat de moduri de urmarire inteligenta include Active Track 3.0, Spotlight 2.0 si Point of Interest 3.0, permitandu-va sa va dezlantuiti creativitatea.
 
Spotlight 2.0
Zburati liber in timp ce camera ramane fixata pe subiect. Pur si simplu selectati subectul si zburati.
 
ActiveTrack 3.0
Urmarirea subectelor evitand obstacolele este mai usoara ca niciodata cu cea mai recenta versiunea a tehnologiei ActiveTrack de la DJI. Cu o calculare mai buna a rutei si o predictie mai rapida si mai exacta a subiectului pierdut, aceasta tehnologie va mentine subiectul in centrul cadrului, chiar daca se depleaseaza in spatele unui copac.
 
Point of Interest 3.0
POI 3.0 imbunatateste capacitatile versiunii anterioare, in special recunoasterea suprafetelor plane. In cazu in care POI 2.0 ar putea pierde tinta in timpul urmaririi, aceasta functiune imbunatatita nu. POI 3.0 este acum capabil sa urmareasca in mod dinamic obiecte precum oameni, masini sau barci.
 
8K Hyperlapse
Timp si Miscare
Mavic Air 2 inregistreaza Hyperlapse la 8K, permitandu-va sa capturati trecerea timpului pentru filmari deosebit de uimitoare. Iar punctul cel mai bun dintre toate, puteti realiza aceasta filmare fara post-procesare complexa. Alegeti dintre modurile Free, Circle, Course Lock si Waypoint, selectati locatia de filmare, iar aplicatia DJI Fly va face restul.
 
QuickShots
Imaginatie Simplificata
Capturati clipuri cinematografice in mod automatizat cu QuickShots. Cu doar cateva clickuri, Mavic Air 2 planifica si zboara pe un traseu aerian complicat pentru un videoclip de calitate profesionala. Adaugati muzica, efecte si filtre cu sabloane super-intuitive in modul Story, astfel incat sa puteti impartasi capodopera direct pe paginile de socializare.
 
OcuSync 2.0
Cerul este limita
OcuSync 2.0 are o raza de transmisie video de pana la 10km si poate oferi, de asemenea, transmisie video in direct la o rezulutie FHD 1080p. Bucurati-va de mai multa libertate pentru explorare si mai multa claritate pentru a captura fotografii perfecte.
 
Frectventa dubla 2.4 / 5.8 GHz
Semnal Puternic, Zbor Lin
Mavic Air 2 suporta comunicare pe frecventele 2.4/5.8GHz si trece automat la cel mai bun canal cu cea mai mica interferenta in timp real. Acest lucru inbunatateste senmificativ capicitatea anti-interferenta a dronei in medii provocatoare, sporind siguranta zborului.
 
Acumulator si Zbor
Zboara mai mult
Ramaneti in aer suficient de mult pentru a obtine imagini perfecte, cu o durata de viata impresionanta a bateriei de pana la 34 de minute si capturati fotografii epice cu o viteza maxima de zbor de 68 km/h in modul Sport.
 
Evitarea Obstacolelor
Zbor in siguranta
Mavic Air 2 detecteaza mediul sau in trei directii: in fata, in spate si in jos. O lumina auxiliara imbunatateste vizibilitaea, iar stratul suplimentar de siguranta pe care il asigura sistemul de evitare a obstacolelor este ideal pentru a impinge limitele pilotilor.
 
APAS 3.0
Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 3.0) utilizeaza o tehnologie avansata de cartografiere pentru urmarirea si evitare de obstacole de increde in scenarii complexe. Performanta evitarii obstacolelor si planificarea automata a zborurilor s-au imbunatati dramatic fata de generatiile anterioare, crescand siguranta si oferind mai multe optiuni.
 
Aplicatia DJI Fly
Editare fara efort
Aplicatia DJI Fly va ajuta in crearea videoclipurilor, in asa fel incat acest proces sa fie mai conveniabil ca niciodata. Editorul incproporat din DJI Mimo ofera setari manuale, functii avansate si sabloane intuitive, permitandu-va sa creati compozitii profesionale in cateva secunda.
 
Radiotelecomanda
Proiectat pentru Piloti
Telecomanda are un design ergonomic pentru o prindere mai confortabila si are o durata de viata impresionanta a bateriei de 240 de minute. Noua prindere permite conectarea rapida si simpla a telefonului, in timp ce antenele integrate imbunatatesc semnificativ experienta utilizatorului.
 
Filtre ND
Optiuni Optime
Mavic Air 2 ofera doua seturi de filtre ND care ajuta la controlul expunerii. Setul ND 16/64/256 este util pentru reglarea vitezei obturatorului si in conditii extreme de iluminare, in timp ce setul ND 4/8/32 permite imagini vii chiar si cu valori ISO scazute.

Specificatii:
Senzor de 1/2", 48 MP, 4K/60fps
Functie Hyperlapse si QuickShots
HDR Photo si Video, Mod Panorama
Autonomie zbor de 34 minute
Sistem de evitare a obstacolelor APAS 3.0
Transmisiune video OcuSync 2.0 10km 1080p/30fps

Continutul kitului: 

Produse Asociate
Piese de schimb
Produse Asociate
Produs Cod Denumire produs Pret(lei)
zMVCA2-CH Battery charging hub pentru DJI MAVIC AIR 2
Stoc zero
265
Cumpara
zMVCA2-CC Car charger pentru DJI MAVIC AIR 2
Stoc zero
255
Cumpara
zMVCA2-BAT Baterie pentru DJI MAVIC AIR 2
Stoc zero
545
Cumpara
zMVCA2-PG Propeller guard pentru DJI MAVIC AIR 2
Stoc zero
79
Cumpara
zMVCA2-ND ND filter set (ND4/8/32) pentru DJI MAVIC AIR 2
Stoc zero
285
Cumpara
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam