Produse
Freze CNC, Laser CNC si scule
Aeromodele
   Avioane
   Zmee
Drone
Elicoptere
Gimbals/ Handhelds
   Gimbal
Navomodele
Automodele
Vehicule electrice
Jucarii
Electronica si Roboti
Kituri de construit
Radiocomenzi
Motoare
Servomecanisme
Regulatoare pt motoare electrice
Cabluri si conectori
Acumulatori/ Incarcatori
   Baterii
Elemente de asamblare
   Diverse
Materiale de constructie
   Placaj
Materiale pentru finisaj
Diverse
   Airsoft
   Adezivi
   Diverse
TOP

Curatitor-lubrefiant WD-40 multifunctional 200 ml

Cod WD20
Automodele Accesorii Diverse Curatitor-lubrefiant WD-40 multifunctional 200 ml
Pret: 18.50 Lei
Stoc zero
Cumpara

Curatitor-lubrefiant WD-40 multifunctional 200 ml

Solutia care lucreaza impreuna cu tine.

Fie ca sunteti modelist, expert in spalarea si curatarea automodelelor sau pur si simplu va place sa mesteriti cate ceva pe acasa, WD-40 va este de folos pentru a duce la bun sfarsit treaba inceputa. 
Cu mii de utilizari, WD-40 este produsul universal, numarul #1 in rezolvarea problemelor de acest fel. El curata, protejeaza, penetreaza, lubrifiaza si indeparteaza umezeala ca nici un alt produs.
 
WD-40 spray este un "lubrifiant" care se foloseste la ungerea si deblocarea angrenajelor si mecanismelor in miscare (jucarii, biciclete, balamale, cositori, arcuri, lacate, valve, etc.) prevenind intepenirea si blocarea lor. Totodata curata grasimea, murdaria, smoala, etc.
- Indeparteaza umezeala de pe sistemele electrice, evitand riscul de scurt-circuit
- Penetreaza rugina de pe suprafetele metalice si deblocheaza partile intepenite sau inghetate
- Excelent lubrifiant ce asigura o mai buna functionare a mecanismelor in miscare
- Implementarea unui scut protector pentru suprafetele metalice impotriva oxidarii
 
Continut: 200 ml
 

Cu o istorie de peste jumatate de secol si o gama impresionanta de zone de utilizare, spray-ul WD-40 e cu siguranta o prezenta binevenita in casa, garajul sau atelierul oricui. In America, de exemplu, nu gasesti casa fara un tub sau doua de WD-40 in debara.

De unde vine?
In anul 1953, o mica firma din San Diego, California, numita Rocket Chemical Company, a creat o gama de produse pentru protejarea elementelor aerospatiale fata de rugina si grasimi. Efortul companiei de a renunta la apa din compozitia formulei s-a concretizat in 40 de incercari, ceea ce ne da o idee asupra numelui actual al produsului. Din anul 1958, spray-ul a inceput sa se vanda si a cunoscut un succes din ce in ce mai mare. Pana in prezent, WD-40 a ajuns pe piete din toata lumea, fiind un produs casnic de mare popularitate.

Ce face?
Spray-ul "minune" face de toate: curata, lubrifiaza, penetreaza, protejeaza şi indeparteaza umezeala. Poate curata grasimi, murdarie, adezivi, poate patrunde in zone greu accesibile pentru lubrifiere, penetreaza straturile de rugina sau gheata de pe suprafetele metalice, indeparteaza umezeala din sistemele electrice si ofera protectie impotriva elementelor corozive.

Unde se poate folosi?
WD-40 se poate folosi atat acasa pentru curatarea obiectelor metalice, de la chiuveta de bucatarie si pana la indepartarea etichetelor adezive de pe sticle sau pentru ungerea balamalelor, broastelor, suruburilor. Se poate folosi la locul de munca pentru lubrifierea articulatiilor si rotilor mobilierului de birou, pentru curatarea si protejarea oricarui tip de utilaje, de la motostivuitoare si pana la obiecte mici ca fasunguri, prize si stechere. Protejeaza uneltele impotriva ruginei, curatand de pe ele si depuneri ca mucegai, calcar, rumegus, adezivi etc. Gama de utilizari include pana si nise ca facilitarea functionarii fermoarelor blocate, indepartarea gumei de pe covor sau pantofi, protejarea uneltelor de pescuit si aparatelor de gimnastica si intretinerea corzilor chitarei.

Ce contine?
Dupa 40 de incercari putem intelege nevoia producatorilor de a pastra “formula magica” sub tacere, insa va putem spune ce NU contine acest spray: apa, silicon, kerosen, grafit, ceara, CFC si nicio alta substanta cancerigena.

 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului