Produse
TOP

Ceas Forever Smart Watch GPS SW-600 Gri

Cod rv_567-6539-1695
Produse smart Smartwatch Ceas Forever Smart Watch GPS SW-600 Gri
Pret: 949.10 Lei
In stoc
Cumpara

Ceas Forever Smart Watch GPS SW-600 Gri

Fara compromisuri
Este proactiv, te motiveaza sa te misti. TripleX SW-600 reprezinta puterea noilor tehnologii, inclusa ntr-un singur ceas inteligent. Are un modul GPS ncorporat. Este alimentat de o baterie extrem de puternica care-ti ofera mai mult timp pentru a utiliza ceasul. Impermeabil la IP68 va permite sa va scufundari pe deplin intr-un stil de viata activ. Fii mai rapid si functioneaza cu puterea tripla a TripleX.

Mai multa putere/ Curea suplimentara

Caracteristici:
Masurarea caloriilor
Ceas alarma
Busola/GPS Obiective
Pulsometru
Pendometru
Timer
Cronometru
Notificari
Controlul camerei

Culori diferite
Ceas sport cu o carcasa de 45 mm disponibil in 3 culori. Testeaza-te in orice activitate sportiva! TripleX va permite sa alegeti unul dintre cele sase sporturi: ciclism, inot, alergare, alergare pe banda de alergare, drumetii, mers pe jos. Puteti incepe modul sport prin ceas.

Te motiveaza
Functia de setare a obiectivelor (de exemplu, numarul de pasi de efectuat in fiecare zi) este un motivator suplimentar pentru actiune. Toate masuratorile sunt trimise catre aplicatie. Datorita acestui fapt, va puteti controla complet activitatile sportive.

Simtiti posibilitatile oferite de TripleX in masurarea ritmului intern al corpului. Porniti monitorul ritmului cardiac cu modul sport selectat. SmartWatch-ul TripleX va masura un impuls constant in modul sport prestabilit. Dupa finalizarea activitatii, puteti efectua o masurare ciclica la fiecare 15 minute. Rezultatele sunt actualizate in mod regulat in aplicatie, care arata in plus frecventa cardiaca maxima, medie si minima sub forma unui tabel.

Vei ajunge intotdeauna la destinatie cu TripleX! Modulul GPS incorporat in ceas va permite sa inregistrati ruta parcursa si apoi sa previzualizati toate informatiile de pe harta in aplicatie. Puteti analiza activitatea si rutele dintr-o perioada selectata. Cand ramai fara conexiuni la internet, fii calm. Folositi functia busolei. Datorita acestui fapt, veti ajunge intotdeauna la destinatie in siguranta.

Aplicatie dedicata
FOREVER SMART Aplicatia Forever Smart conecteaza telefonul cu ceasul prin Bluetooth. Sarcina sa este, de asemenea, sa colecteze si sa analizeze datele primite de pe smartwatch. Puteti gestiona integral ceasul de pe telefon.

Date tehnice:
Afisare 128 x 128 px
Dimensiunea ecranului: 1:1 monocrom
Timp de standby: pana la 50 zile
Timp de lucru (cu GPS): pana la 13 ore
Impermeabil: IP68
Acumulator: 500 mAh
Greutate: 60 g
Lungimea benzii: 250 mm
Comunicare: GPS, Bluetooth 4.2


 

Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam