Produse
TOP

Camion VM-03 UGEARS Kit de construit (541 piese)

Cod UG120860
Kituri de construit Vehicule/ Mecanisme Camion VM-03 UGEARS Kit de construit (541 piese)
Pret: 419.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Camion VM-03 UGEARS Kit de construit (541 piese)

Imagineaza-ti urmatoarea dimineata: ceata deasa de pe autostrada si aerul racoros. Nu cafeaua este cea care te trezeste, ci invartirea cheii care trimite combustibilul catre masinaria ta impunatoare cu 18 roti.
 
Respira aerul din interiorul cabinei pentru a simti un miros familiar de piele, benzina, zile  insorite si nopti nedormite petrecute pe drum. E timpul sa conduci camionul tau spre autostrada… Ai experimentat vreodata ast? Acum este sansa ta sa te alaturi tribului nobil al camioanelor de cursa lunga cu noul camion VM-03 de la Ugears.
 
Noul camion are un motor R6 actionat de o banda din cauciuc. Cu o singurăamiscare, camionul se poate deplasa aproximativ 5 metri. Sistemul de transmisie are trei moduri: inainte, inapoi si in stand-by iar rotile dintate se rotesc pentru setarea directiei.
 
Designul detaliat include toate elementele unui camion – doua tevi mari si doua oglinzi, precum si un sistem realist de cuplare care conecteaza camionul la remorca.
 
Pentru accesul  in cabina, se monteaza o scara mica sub usa cabinei. In partea din spate a camionului vei gasi o lopata si o cutie de gaz. In plus, pentru momentele in care soferul este obosit, camionul ofera un spatiu de dormit confortabil cu un televizor!
 
Frumusetea drumului si puterea unui automobil mare si rapid nu vor lasa pe nimeni indiferent. Porneste in calatoria vietii tale cu noul model Ugears.
 
Asamblarea nu necesita, ca la oricare alt model Ugears, lipici.

Specificatii:
Producator: UGears

Numar de piese: 541
Dimensiuni: 380 x 135 x 178 mm
Timp de asamblare: 8 - 9 ore
Varsta: +14 ani
Material: lemn

 

Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.