Produse
TOP

Camera de actiune DJI OSMO ACTION

Cod zOSMOACT
Drone Accesorii Camere video/foto si accesorii Camera de actiune DJI OSMO ACTION
Pret: 1279.00 Lei - OFERTA SPECIALA
In stoc
Cumpara

Camera de actiune DJI OSMO ACTIONTraieste Actiunea
Indiferent daca doriti sa va inregistrati lumea din spatele unui obiectiv sau sa fiti steaua spectacolului. Ecranul dual ale lui Osmo Action va permit sa surprindeti totul prin simpla atingere a unui buton. Ecranul frontal stralucitor va permite sa va incadrati in imagine cu usurinta oricand, in timp ce ecranul din spate ofera un afisaj cu limpede ca cristalul si hiper-sensibil. Aceasta camera de actiune rezistenta si versatila este echipata cu cea mai avansata tehnologie, care va permite sa va petreceti mai putin timp ingrijorandu-va de echipamente si mai mult timp traind actiunea.
 

 
Facut pentru miscare
DJI Osmo Action camera de actiune.Dupa ani de zile de furnizare a tehnologiei de stabilizare avansata si fiabila producatorilor de film din intreaga lume, DJI a facut un pas inainte. RockSteady combina EIS cu algoritmi complexi, oferind imagini stabile, fara socuri, indiferent de complexitatea actiunii.

 
Facut pentru miscare
Dupa ani de zile de furnizare a tehnologiei de stabilizare avansata si fiabila producatorilor de film din intreaga lume, DJI a facut un pas inainte. RockSteady combina EIS cu algoritmi complexi, oferind imagini stabile, fara socuri, indiferent de complexitatea actiunii.

Mai multe detalii dinamice cu HDR Video
Imbunatatiti dramatic raza dinamica a inregistrarilor dvs. cu inregistrarea video HDR. Acest mod de filmare ofera tranzitii naturale intre zonele luminoase si intunecate, captand cele mai mici detalii care sunt adesea pierdute in medii cu iluminare complexa.
 
Viata Nu Asteapta, Nici Tu N-ar Trebui
Sistemul de operare Action este un sistem extrem de rapid si interactiv care combina o interfata efecienta si bine gandita cu trei butoane accesibile pentru a asigura o operare rapida si flexibila. Pornirea, inregistrarea si setarea poate fi efectuata intr-o clipa.
 

 
8x Slow Motion
Osmo Action capturati toate momentele epice cu claritate si detalii superbe prin utilizarea slow motion-ului de 8x la 1080p rezolutie la 240fps.

 
Setari de Expunere Personalizate
Setarile manuale si semi-automate va permit o expunere de pana la 120 de secunde, perfect pentru captarea cerului pe timp de noapte.
 

 
Timelapse
Comprima timpul si miscarea pentru rezultate uimitoare si usor de realizate.
 

 
Moduri de Fotografiere Temporizate
Configurati fotografiile RAW temporizate, perfecte pentru post-procesare si control suplimentar.

 
Butonul QS
DJI Osmo Action butonul Quick Switch asigura ca modurile si setarile sunt usor si rapid accesibile. Dispune de mai multe capabilitati, care includ optiune care va permit sa schimbati intre ecranul de fata si din spate, sa schimbati modurile si sa selectati setarile personalizate.

 
SnapShot
SnapShot inseamna ca nu veti pierde niciodata un moment din actiune. Apasati butonul declansator pentru a porni si a incepe inregistrarea in mai putin de doua secunde. Introduceti cu usurinta modurile de fotografiere prestabilite apasand odata butonul declansator cand camera a intrat in modul de Sleep sau este oprita.

 
Control Vocal
Osmo Action cinci comenzi vocale fac functii esentiale cum ar fi filmarea, captuarea fotografiilor si oprirea camerei sa fie fara efort.
 

 
Rezistent la apa pana 11m
Avand o carcasa rezistenta la apa si o acoperire hidrofoba pe ecranul tactil din spate, Osmo Action este impermeabil pana la adancimi de 11 metri, ceea ce il face partenerul subactvatic ideal.

 
3 Straturi. Siguranta in fata elemntelor
Osmo Action obiectivul are trei straturi asferice care reduc efectele negative a luminii si distorsiunea, oferind imagini clare, chiar si un lumina directa a soarelui. Un strat protector anti-amprenta pe capacul filtrului de lentile respinge uleiul, apa, murdaria si alte particule mici, permitandu-va sa continuati filmarea, chiar si atunci cand conditiile si terenul devine mai dificil.

 
Rezistenta la temperaturi mici
DJI Osmo Action bateriile versatile functioneaza bine chair si in medii extrem de reci cu temperaturi scazute de -10C.

 
Sistem de racire cu 16% mai eficienta
DJI Osmo Action dispunand de o crestere a eficientei de racire cu 16%. Acest sistem de transfer de caldura proiectat cu atentie, permite disiparea rapida a caldurii generate. Ceea ce face posibila inregistrarea consistenta pentru perioade lungi de timp fara griji.

 
DJI Mimo App
Aplicatia DJI Mimo este plina de functii intuitive si instrumente puternice de editare, astfel incat sa puteti profita la maxim de camera Osmo Action. Sabloanele pentru modul Story va permite sa editati si sa distribuiti instantaneu momentele interesante din viata dvs. 
Copyright © 2013 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact Site produs de Alexus Art Agency
Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam